Isabel

Firade en födelsedag.

Kategori: Festligheter

Min käre vän Carro fyllde år i förra veckan. Började em med att bli sminkade o stylade. För att sen göra en plåtning var för sig och sen tillsammans. Nu blev det här väldigt stressigt eftersom andra väntade vid middagsbordet på restaurangen, men det vart kul ändå. God mat och efterrätt fick vi sen i gott sällskap.
 
 
 
 
 
 
 
Födelsedagsbarnet :)
 
Min lite mörkare hårfärg ni kanske inte sett
 
Koh Pangan
 
Skandic Malmen
 
Puss!

Lite skrot.

Kategori: ---> Isabel <---

Idag åker jag hem. 7 skruvar och en lång platta rikare i mitt högra ben/fot. Skulle kunna tro det är en snickare som borrat in skiten haha ser ganska kul ut.
Första dygnet va det stark smärtlindring som gällde, morfin varannan tim typ. Fan så ont det gjorde. Men nu är det (förhoppningsvis) värsta överstökat och hoppas jag inte får så ont hemma.
Dessutom ganska trött på allt skrik från alla gamlingar här, man får ju knappt en blund, nu vill jag hem. Puss
 
 

Inlaggd på SÖS

Kategori: ---> Isabel <---

Sterila tråkiga rum. Kallt. En gammal gammal dam ligger brevid. Anna heter hon. Dement, bruten höft o halvt död kan jag tro med slangar överallt. Låter jobbigt när hon andas. Gnyr istället prat. Hon får dock fram ett "hjälp" eller "aj" ibland. Stackars liten, försår inte ens vart hon är någonstans.
 
Får mig att tänka på min gamla farmor strax innan hon gick bort. Lilla farmor. Så fin hon var. Saknar dig lille vän.
 
Denna väntan hinner många tankar susa genom en såklart. Om livet. Varför all denna smärta. Jag tänker mig ett liv där man gör allt det där man vill. Levt. Ja ni vet. Sen när man sitter där nöjd, levt ett helt liv. Har fått se o gjort det mesta. Det man ville. Fått uppleva kärlek på alla tänkbara vis. Varför går man då och bara väntar på att man snart ska få ont eller ligga o lida innan man dör. HUR kul har stackars Anna här breve mig liksom, och roligare kommer hon fan inte få heller!
 
Tänk om det var så lätt, att ta sitt liv som lycklig! Kanske i en stor överdos och dö i ett fantastiskt rus. Eller nått sätt som absolut inte är smärtsamt eller på något vis jobbigt. Innan man hunnit bli dement, eller ont någonstans så det blir jobbigt för en. 
 
Så skulle jag vilja dö. inte vara de minsta rädd, kanske med en lycko tår i ögat när man tänker på all värme man upplevt. Man är liksom inte bara nöjd, man är lycklig. Sen vill man ju självklart inte lämna nära o kära man kanske har kvar, men det ska jag klura ut tills jag e gamal nog, om jag tänker samma sak då förstås.. Jag hoppas inte jag blir rädd för döden då bara. Vilken panik att vara rädd för nått man vet måste o kommer hända liksom.
 
 
Ska sluta svamla strax, o helst innnan Morfintabletten kickar in. Ska in på operation också snart hoppas jag, men redan väntat 3 h.
 
Inte ätit sen kl ett. Blodtrycket nere på 100/50. Tydligen ganska lågt. Känner mig sjukt hungrig o snurrig i skann. Jag är alltså inte typen som klarar sig speciellt länge utan mat. Inge Robinson för mig.
 
Va på återbesök idag o blev kvar, förutom en sväng hem till hunden och rena kläder.. Det va alltså inte riktigt över med min fot. Här har man gått ca 2,5 v typ i onödan med gips. För nu ska allt göras om. Läktiden börjar om igen från och med idag. Suck.
 
De gjorde en felbedömmning från första början och sa det bara va en fraktur, som satt på plats "fint" som det ska. Men i själva verket va det glapp på andra ställen runtom, alltså foten sitter inte helt fast som den ska, enkelt förklarat. Så nu ska det opereras, skruvar ska sättas in.
 
ÅÅhhhh va jag vill ha mat. Puss!
 
 

 
Update.
 
Operationen gick bra. Men inte fan fick jag bli sövd som jag trodde iaf. Ne nu har man fått sig en spruta rakt in i ryggmärgen. Va dock inte alls så farligt som jag föreställt mig. Så vaken under op va man. Eller nja knappt, va ganska groggy av de lugnande prepparat de gav mig haha. Somna gjorde jag också några gånger. 55 minuter, en sådär 7 st skruv i benet/foten och nån platta senare var det klart!
Sjukt gullig personal, man blir glad av dem! Och alla har kommenterat mina roooosa naglar, haha, inte så vanligt här kanske.
Fick tillbaka min energi igen, efter nån macka och varm choklad :). Dock fortfarande bortdomnad från rumpa och nedåt, känns lite läbbigt inte kunna röra på nått liksom!
Fan tur jag slängde m datan, bra trist här bara ligga här... 
 
Puss igen.

sjukstuga.

Kategori: ---> Isabel <---

Japp precis vad det är här hemma. Har legat hemma hela veckan med bruten fot. Invalid. Och yes!.. Det hände Halloween natten på gatan i mina 15 cm klackar. Trampa lite snett och KNAK så hände nått där inne. Men party som man va rockade man vidare in på Whiteroom (bytte dock heelsen mot uggs) dansade en stund men när vi sen märkte att jag inte ens kunde stötta på den stackars brutna (vi trodde den va vrickad bara haha) foten va det dax att åka hem..
På morgonen var det inte lika kul när det inte gick ta sig till toaletten haha. Nu är jag gipsad i 6 veckor.
 
Det sjukaste av allt är. en dag efter jag får ta bort gipset och kan gå normalt igen (även köra bil vilket inte går just nu) får jag tillbaka mitt körkort! Haha.. Så nu får jag betald taxi till jobbet genom försäkringskassan i och med skadan o fram tills lappen är tillbaka. Tackar!
 
 
 
 
Ser ni? Yttre fotknölen helt av men sitter fint på plats.
 
Bästa hjälper vän i nöd ♥ puss hjärtat!
 
 
 
 
 
 
Min plutta, älskling, sötnos har oxå gjort sig illa, i skogen. Så vi pysslar om varann här hemma. Pumis slickar på mina tår som sticker ut ur gipset och jag tvättar hennes dränneringsslang o 10 stygn långa sår ♥
 
 
 
 
Nu ska vi fortsätta mysa ♥ puss

My version of elf.

Kategori: ---> Isabel <---

Jag som Alv.
 
 
 
  
 
 
 
  
 

Halloween 2012

Kategori: Dagens outfit

Tack som fan för en grym fest. Och tack mig själv o Carro som ordnade skiten haha! Alla va så sjukt bra utklädda och gick verkligen all in.. Ja tills vi stupade, bokstavligen ;).. Iallafall jag...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS!
 
 

Babyshower @ home

Kategori: Festligheter

Bättre sent än aldrig. Fredag en vecka sen var det dax för oss att ha Babyshower hemma för min sambo och fru Rebecka.. Körde på lite inflyttning/utflyttningsfest när vi ändå va igång.. Bjöd på hemmagjord pizza, lite smått o gått och det öppnades fina presenter. Hälften gravida och resten körde bil så jag fick dricka upp flaskorna mousserande själv. typ. Nu får alla sluta vara gravida snart! haha!
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Puss och tack för en mysig kväll tjejor!
 
 

Halloween is coming up..

Kategori: Högtider

Imorn smäller det och vi har fixat stor fest för vänner och bekanta för att fira in Halloween i konstiga kostymer ;).
Taggad till tusen även fast jag legat i feber de senaste dagarna + jobbat o sjukt orklös. Efter kuckelimuck kur börjar jag må mycket bättre.
 
Little mermaid kanske ;)
 
pga en del thaibox på senare tid har jag inte kunnat ha lååånga naglar. Nu så. Som jag saknat ♥