Isabel

Lördag

Kategori: ---> Isabel <---



Ja ha sitter man hemma på självaste Halloween och gör absolut ingenting! Björn sover redan och det borde kanske jag också göra så det blir nått gjort här hemma imorgon. Men blev pigg efter att ha snyftat lite till En djävulsk romans (typ 10:e gången jag ser den men gråter lika mycket fortfarande, den är så bra) och tagit en riktigt varm dusch.
Imorgon ska en tjej som verkar vettig kolla på min kära häst som jag bestämt mig för att lämna ut på foder. Lite känsligt det där när man har haft ett djur så länge. Men hon kommer få det bättre med nån som har mer tid för henne än vad jag har just nu.
Kontraktskrivning på gäststugan vi ska hyra ut blir på tisdag (man ska aldrig vara riktigt säker innan det är påskrivet dock, d har jag lärt mig). Det går framåt!
Så nu hoppas jag att vi kan ta en sväng utomlans snar jag och baby för första gången ihop... Skulle vara så skönt!

Kram på er och God Natt

Happy Halloweeeeeeeeeen!!!

Kategori: ---> Isabel <---


Nu slog klockan 00:00 och det är den 31/10, HALLOWEEN!!!

Ta hand om varann i mörkret!!

Kramar Isabel

just nu

Kategori: ---> Isabel <---



..Äter jag frukost i sängen och tittar på alla program jag missat, på nätet! Gud vad jag skrattat, faktiskt ganska roliga program som går på tv nu.
Ne, måste försöka vila en stund till innan jag ska åka och jobba igen, känner att det kommer bli en hård o lååång natt =0)..

Vad ska ni göra för skoj ikväll?

Kramar Isabel

dagens skönhetskur

Kategori: Skönhet

Idag har jag haft en liten sköngetsdag på stan. Jag har varit och fyllt på fransarna och solat min bleka kropp lite innan jobbet..




Ni som är intresserade av att prova på fransförlängning kolla in wakeupwithmakeup.se, Caprice som gör fransarna håller till på Grevgatan 56, Östermalm. Hon är dock väldigt uppbokad så räkna med att få en tid om några veckor framåt.

Nu ska jag jobba vidare!

Kramar Isabel

Uttråkad o rastlös

Kategori: Heminredning/Trädgård

Vad tråkigt jag har.. Inget roligt att se fram emot förutom MASSOR att fixa med hemma. Och bättre var inte jag på att blogga idag heller då jag inte fick med mig bilderna från partyt.
Har nog festat för mycke den senaste tiden, för nu känns det bara tomt o trist när det inte händer nått alls (förutom när jag ska jobba då händer allt samtidigt =0( ).

Börjar bli fint i mitt klädrum iallafall, har målat det sista här i dagarna och sidengalgarna har anlänt på posten från Trend4you.se. Ska försöka få in lite butiks känsla i rummet. Lite smådetaljer kvar sen får ni se ;0)!

Fint paket fick man också.. Gillas!




Hörs imorn!!! Kramar I

Halloween 2009???

Kategori: Högtider

Jag vet jag e kass. Lovar att blogga mssor imorn när jag jobbar (äntligen). Haha inte många som är lediga så mycket så de VILL till jobbet. Det är ju olika det där, i helgen är ni lediga istället och jag ska jobba ihjäl mig =0(....

Jag som ÄLSKAR Halloween! Årets höjdpungt för mig! Så kul att äntligen få klä ut sig.
MEN jag jobbar just den dagen alla ska ut och fira Halloween. På fredag alltså, BUUUUUHUUUUUU, får faktiskt lite tårar i ögonen! Jag som trodde man firade på lördag i år. Nån som ska göra det kanske? Då hänger jag på!!!

HALLOWEEN 2008:

MORTICIA ADAMS


HALLOWEEN 2007

DÖD? SJUKSKÖTERSKA



Hoppas ni får massa mardrömmar nu mooahahaha!

KRAMAR Isabel

Måndag igen..

Kategori: Familjen

Lite uppdatering kanske!... Är så seg, vaknade vid ett tiden idag och ville inte gå upp överhuvudtaget. Drog mig en stund till sen var det bara att tvinga sig upp för lite frukost och åka iväg för att köpa (en massa) hundmat jag knappt orkar bära själv och lite annat tjaffs.
Har precis varit ett par här i vår ålder som kanske ska hyra vår gäststuga. De verkar jätte trevliga =0)!

Igår bar vi ved som två tokar, 450 stycken för att vara mer exakt haha hade tråkigt när vi lastade. De ska vi (Björn) klyva mitt i tu och sen har vi ungefär en tredjedel av vinterns förbrukning klar! Ja vi är verkligen ena riktiga lantisar..





Var ju på 30 års party i lördags också, lägger upp bider från den imorn. Nu blir det till att sussa, fattar ni att jag är trött redan fastän jag sov till ett. Måste vara vädret!

Kram och God natt

NU KOMMER...

Kategori: Festligheter

0-48fe9da15edc9a981266c0ef8cd8adb0.png

Kolla varifrån!

NU KOMMER VI GURKAN! Fint folk kommer alltid sent ;0).. 30 års Partaj nästa! Puss

outfits från dagarna som gått

Kategori: Dagens outfit

Igår:

 Lång polo: GT
Älsklings koftan: Vero Moda
Strumpbyxor och benvärmare: Lindex?
Stövlar: Vagabond
Handskar: Wedins


Idag:

Stickad klänning o linne: GT
Leo strumpbyxor: ?
Boots nya: Nilson


Från senaste utgången:

 Skinnbrax o paljetttop: GT
Kavaj: H&M
Skor: Have2have.se
Väska: Friis&company

Shopping!

Kategori: Shopping

Har sparat på bloggandet tills idag då jag jobbar hela natten lång =0)..
Tog ju en sväng till staden för att fixa naglarna igår. Sen hade jag inge bättre för mig o jag var hungrig så jag fixade mig en date. Cornelius såklart, syrrans unge. Så söt så och vi åt tills vi höll på att spricka.
Sen åkte jag till Kistagallerian för att "shoppa" utan att shoppa. Jag tittade alltså bara, skulle inte köpa NÅTT! Det hade jag redan bestämt, hade ju inte ens några pengar med mig så jag kunde inte heller. Lite shopping terapi blev det, och vad glad jag var när jag kom hem. Va precis som att jag hade shoppat fastän jag inte hade gjort det.         




Tänkte över det jag hade tittat på över natten och åkte tillbaka idag innan jobbet för att köpa det jag verkligen ville ha och "behövde" ;0)

Fina Mc-boots från Nilson, ganska dyra men de kommer användas väl och kommer hålla länge också!´



En skinnklänning och ett sött diadem från BikBok


Kramar Isabel

DAgens!

Kategori: Naglar

Chanel röda tippar och lite lyxiga diamanter =0)





Och Katarina har gjort det igen!! Tack ;0)!!

Kram och God Natt Isabel

Stolt!

Kategori: Heminredning/Trädgård

Vad mycket jag har fått gjort dessa dagar, utan att behöva röra mig så mycket (haha). Ni vet sånna saker som egentligen tar emot och man skjuter upp dem tills en annan dag, dessa grejer har jag tagit i tu med som jag gått och dragit på FÖR länge, så skönt! Som ett jätte jobbigt högt hinder man måste klättra över, hehe vad jag överdriver men ändå känns super bra iallafall!

En av grejerna, som kanske var minst jobbig, var att lägga ut en annons på vårt gästhus som bara står tom helt i onödan. Tror vi haft övernattande gäster där 4 gånger sen vi flyttade hit för ca ett och ett halvt år sen.
Att sen få sex lax extra i månaden tackar man ju inte nej till, eller hur!
La upp annonsen igår och det har redan svarat en hel del som vi skulle kunna tänka oss bo där =0), så nu ska vi väl ta hit dem och sen välja!
Ganska skönt att ha någon i närheten också, det är ju ganska ödsligt här och jag tror Björn kommer uppskatta det mest när jag är borta på nätterna.
Han kommer nog samtidigt tycka det är tråkigt eftersom han är den enda som nyttjar husen, just de gymmet vi har där nu. Men jag kan inte påstå att han gymmar allt för ofta.

Så vad säger ni, ska vi hyra ut eller ha det för oss själva så vi (Björn) kan nyttja gymmet =0) och använda till våra gäster (när det kommer en massa gäster menar jag nu, vi har ju plats i vårat hus också), som kommer några gånger per år?!




Ne nu ska jag fortsätta med mina projekt här hemma. Håller på att fixa vårat gästrum. Det ska bli en helt annan stil mot vårat sovrum! Kommer bli så snyggt. Ska även göra en till sänggavel ni tyckete om fast en vit denna gång! Haha hade dock lite problem att få upp sängen vi fixat då vi upptäckte att den inte kom upp för trappen. Men Björn blev så förbannad att han tryckte upp den och räcket prack lite istället. Nu är den iallfall uppe!

Ut med uppblåsbara sängen..


                        Här sitter sängen fast i trappen..
                       

Kramar Isabel

Nytt!

Kategori: Shopping

För jag har fått en present av min Darling! TACK♥!

Paljettlinne/klänning från MQ

                       

Denna bustier köpte jag för ett tag sen från H&M, Söt va!



Har precis tryckt i mig frasiga våfflor här hemma, så himla gott! Riktigt trött idag och jag längtar redan tills sängdax.

Kramar Isabel

Tack för idag slut för idag!

Kategori: ---> Isabel <---



Snart är det dax för mig att åka hem =0D efter ett helt arbetspass!

Kramar Isabel

Vad var det jag sa..

Kategori: Festligheter

..Ja, att jag skulle köra på rött läppstift haha!!

Blogawards på Café Opera


                                                                Village
                         


Tog en runda på stan efter jobbet igår, så det blev ganska sen utgång! Skoj men MYCKET folk, inte bra för mina fiina nya skor. Idag körde jag på skinnbrallor, paljettlinne och kavaj. Har ingen kabel till kameran så jag tog bilderna från Finest istället.

Kramar Isabel

Nya heels!

Kategori: Shopping

Fick äntligen hem mina fina ankel boots, se så fina dom är!!!!!!! I love them!!!!!


Från have2have.se

Skönt att bara va ibland

Kategori: Familjen

Då var man tillbaka på jobbet efter nästan en veckas ledighet. Har inte gjort mycket förutom att hålla mig hemma och tagit dig lugnt! Lite rastlös har man ju blivit men har ändå inte gått ut o roat mig.
Första dagen jag jobbar helt själv här i butiken och det går superbra faktiskt.

Så här kan min dag se ut när jag är hemma med mina älsklingar och bara myser, går långpromenader och fixar och donar med hemmet.

Sena o lååånga frukostar..

Massa nys..



Sen är det helt plötsligt lunchdax

Och strax efter det börjar det bli mörkt igen och alla roliga tv program börjar. Första gången på länge jag börjat följa massa program, svårt när man nästan alltid jobbade dessa tv tider. Jaa ungefär så ser mina lata (och korta) dagar ut hehe! 

Jobbar imorgon också och jag får se om jag hittar på nått skoj ikväll, lite sugen är man ;0)

Kramar Isabel

jag ser rött!

Kategori: ---> Isabel <---




Nästa gång jag går ut ska jag ha röda läppar, så d så! Så snyggt!!! Jag önskar det var ikväll på Cafe Opera där det är skofest, och jag som gillar torsdagar.. att gå ut på alltså!

*SMACK*

Lite nytt

Kategori: Shopping

Dessa guld paljett pumps kom i brevlådan igår. 160:- Tradera



KramarIsabel

Hem special -->badrum

Kategori: Heminredning/Trädgård

Satte mig just framför datan och kände va illa jag mår, vill bara spy.. Usch! Käkat en hel chokladkaka själv, ska aldrig äta choklad igen (får se hur länge jag kan hålla det med en kladdkaka i kylen).

Idag har jag fixat o donat i hemmet. Målat som en galning på min skohylla, och Nee den är inte klar än tyvärr, ska väl målas en sådär två omgångar till Suck.
Länge sen jag hade lite "hem special" här i bloggen (som tydligen gillas).
Fick en massa (fake)blommor när vi stängde ena klubben här om månaden som vi tog hem, tvättade och fräschade upp. Perfekt till vårat största badrum där blommorna inte lever länge utan en gnutta ljus. Så här blev det..

Innan:



Efter:



           


Vad tycks?

Detta är inte alla blommor vi fick, har en del i gymmet uppe i gäststugan och i växthuset sålänge.

Kramar Isabel

Tisdag

Kategori: Vardags lyx!

Idag har jag blivit riktigt bortskämd!

Jag och tjejerna från jobbet har gått på stan hela dagen, blev bjuden på lunch på den populära restaurangen Ko Phangang. Gick till massa roliga affärer man kanske inte skulle gått till om man var själv. Jätte trevlig dag helt enkelt och det tackar jag för =0)!!!

                       
                       


Massor med god mat....


När jag kom hem var jag trött, för att inte tala om mina stackars Fötter som stått ut hela dagen i skyhöga klackar!! Så jag dog på soffan, tills middagen var klar som BJÖRN gjort. Han har legat hemma sjuk hela dagen så han kände väl att han måste göra nått bra idag ;0).

Se så mysigt han gjort det!



God köttfärspaj blev det! Tack Darling..


Med det säger jag God Natt för jag somnar sittandes snart..


Men vill bara påminna om att vintern är här, så här såg det ut igår natt o imorse när jag åkte.. Dax att byta till vinter däck tror jag!!!




Kramar Isabel

Ny slingad!

Kategori: Skönhet

Idag har jag varit på stan hela dagen. Varit på lite ärenden, lunchat, varit hos frisören och ätit middag på Hard Rock.

En sak är säker.. Jag ska ha en privat chaufför när jag blir rik!
Åkte med älskling till stan eftersom han ändå skulle jobba. Va underbart att slippa köra för en gångs skull alltså. Man skulle spara så mycket tid när man kan sminka sig och fixa i bilen medans man är på väg. Man hinner ju till o med fota sig i bilen (hehehe) och en öl till maten kan man unna sig, vilken frihet va.
Privat chaufför står högt på min önskelista just nu ;0)



My..

New..

Hair..

Gjorde faktiskt lite bruna slingor denna gång för att mörka ner det blonda lite.

Imorgon ska jag upp ganska tidigt igen för ännu en heldag på sta fast med jobbet denna gång =0)! Nä nu måste jag springa ner och hjälpa till med klädrummet.. DET BLIR SÅÅÅÅ FINT, jag är så glad!!!!

Kramar Isabel

Lördag 10/10-09

Kategori: Dagens outfit

Igår fick jag och Björn umgås heeela dagen, händer inte så ofta nu för tiden.
Sov ut länge på morgonen, gick ut på lång promenad i flera timmar. Hittade ett superbra svampställe vi inte kommer berätta för nån ;0).
Tog en sväng till uppsala för att storhandla massa god mat mm.

Jag var lite besviken igår för att jag missade Sthlms fashion market jag planerat gå på i flera veckor, så vi åkte in till Gränby Centrum på vägen hem istället och där hittade ju såklart lite fina grejer.. Då blev jag glad igen!

Bl a en snygg kofta jag bara älskar från Vila och ett skärp att ha till allt, över kappor, koftor mm (Från Vila d me). Klänningen är också ny men ej köpt denna dag, den kommer från H&M Kista.


Köpte även två ros broscher/hårspännen som jag även använde till gårdagens outfit:


Idag är det slapp söndag och jag har inte gjort ett skit idag! Älskling är och jobbar men kommer hem snart hoppas jag så vi kan umgås innna veckan börjar om på nytt imorgon. Då blir det nya tag och äventyr..

Till er som troget kommer in här varje dag och tittar vad jag har för mig ;0)..
Blir tyvärr inte lika mycket bloggande nu när jag jobbar mycket mindre på nätterna, då hade jag hur mycket tid som helst till det. Finns ju faktiskt viktigare saker att göra än att knappa på datorn hela dagarna, men ska självklart göra mitt bästa för lite uppdatering.

Kramar Till Er!

Café Opera - Ed hardy

Kategori: Festligheter


Träffade upp Rebecka för lite modevisning av Ed Hardy kläder på Café Opera igår. Våran vän Marie var med och gick modevisningen också.
Sjukt mycket folk att trängas med, gillar inte egentligen att gå ut på lördagar. Torsdagar eller söndagar är f*an bättre!
Kul och träffa lite friends iallafall =0)!!



Elin Munk (T.v) i snygg rosa bikini.. Vill ha!! Och Äntligen kom Marie ut..


Ganska coolt att han (nån designer) designade några tröjor live på scenen med sin sax! Här med modellen Marie såklart =0)

                                                                           FÄRDIG..


En till fixad tröja på bara några minuter..

Blev besviken på att jag inte fick en tröja buuuhuuu..


Åkte vidare en sväng med några av gänget som gick visningen men blev ej långvarigt och jag hamnde på Villige istället för att träffa upp min stjärna Honey för att få ett lyckat avslut på kvällen och lite dans såklart =0D!

                                

                                             PuSs!

Ögonfransförlängning

Kategori: Skönhet

Idag har jag äntligen fått göra den efterlängtade fransförlängningen jag velat pröva länge.

På den ena ögat kan ni se min längd på fransarna innan, och andra har hon limmat på ungefär hälften.


Jag valde de längsta fransarna.. Ska man göra så ska man göra det på riktigt inte nått halvdant. För mig får det gärna se lite fake ut.

Resultatet (helt utan smink):









Ser som sagt väldigt extremt ut när inte ens underfransarna är målade men jag gillar dem. Nu gäller det att jag är försiktig med sminkbortagning och så, så får vi se hur länge de håller.




Är så lycklig.. För jag är ledig ett längre tag nu, ska bli underbart! Kvalitetstid med mina älsklingar o det behövs verkligen.

NU blir det värmande fika, jag fryser ihjäl. Tack baby för de fina hjärt-mackorna jag nyss fick hehe.. God Natt!


Kramar I

 

Onsdagen

Kategori: Festligheter

Jag vet har varit riktigt kass på att blogga men har ju jobbat en del och haft fullt (med att sova bl a ;0) ). Tufft att jobba en heeel dag man e ju helt slut och inte en gnutta tid att göra så mycket annat. Men igår Tog vi ju en sväng ut iallafall trotts jobb imorse.

Blev bjudna på China Teatern för att se Pablo Francisco!

Kvällens date:


Föreställningen var roligare än jag förväntat mig men tycker dock att Pablos "för"komiker var roligare än honom själv (som är huvudkomikern om du inte förstod det ;0) )


Dessa killar (ovan o nedan) körde innan Pablo och va grymt roliga!!


Här hoppar Pablo runt som en galen tupp.. Man fick inte fota men gjorde d ändå hihi, utan blixt såklart därav kvalitén)


Sen hamnade vi på Bistroal, Villige och White room och lite limoåkning i "vår" limo som var komikernas denna kväll.
Dem var även med på White room men där var dom inte alls lika roliga som på föreställningen så vi dansade loss istället jag o Honey och Det var riktigt kul!!


                     

                                                 Puss o Kram I

china teatern

Kategori: Vardags lyx!





Nu har vi jobbat klart för idag och ska vidare till China Teatern för lite stand up komik!! Måste dra nnuuuu..

Kramar Isabel

Modevisning!

Kategori: Roliga jobb!

Förberedelser i vår "loge"

Ont om tid och jag leker MUA

Stjärnorna Jossan och Julia i fina pyamaser



Nu kör vi...










Jag fick vara brud.. Kul!!






Modellerna och ägaren till underklädesbutiken Pärlan


Alla modeller och vår konfrencier Josefin Crafoord



Helt slut efter en roligt hektisk förmiddag. Victoria Secrets nästa..hehe!




Bästa Lalitta var med oss under hela visningen


Kramar Isabel

Lördag

Kategori: Dagens outfit

Idag har jag haft en sån där lååång dag igen. Upp 08:00 (igår) och sitter på jobbet just nu och har snart varit vaken i 24 tim. Men va kul vi hade på modevisningen =0), så det var det värt!

Lördag natt och därmed fullt upp på jobbet, så jag varken hinner eller orkar lägga upp bilder från visningen (av de 500 st älskling tog på oss). Men imorn (idag) söndag är det mycket lugnare på jobbet, då har jag gott om tid att lägga upp massooooor med bilder o filmklipp =0)!

Bjuder på en outfitbild sålänge:


Stickat: (Ny) GT
Jeans: Diesel
Skor: Have2Have.se
Linne: GT

Dagens kroppsvård:

Kategori: Vardags lyx!

Frank maikyr, pedikyr och solning!


Tack för att Du alltid gör mig så fin =0)!!


Kramar Isabel

D e mk nu..

Kategori: Roliga jobb!

Shit va trött jag är.. Rinner i ögonen som aldrig förr. Alla tror väl att jag sitter här på jobbet och är jätte ledsen o deprimerad men i själva verket skaver linserna som grus och ögonen vill bara sova!

Lång dag blev det idag:
Dagen började med att stessa iväg till stan (innan jag knappt hunnit vakna) för att fixa naglarna och sola. Sen vidare för att möta upp Honey över en lunch tills det var dax att träffa upp alla tjejer och bege oss till Söderhallarna för att öva inför modevisningen på lördag.

Det var super skoj faktiskt och jag hoppas att det kommer massor med härliga människor dit på lördag för att titta på oss =0D på Söderhallarnas dag!!!



Butiken Pärlan vars kläder/underkläder vi ska bära!




Efter våran mannekängträning som tog x antal timmar o massor av min energi, var jag helt slut.....

..Då ringer jobbet och undrar var JAG är.
- Du ska ju vara på jobbet nu klockan är ju över 21:00!! Jag stod paff som ett frågetecken. Hade inte fått informationen att jag skulle jobba alls.
Jag åkte in för att vara vaken resten av natten också. Tur att jag redan var i stan iallafall.
Så nu sitter jag här med mina rinnande ögon och kämpar de sista timmarna.



Tisdag kväll

Igår var också en ganska lång dag. Jobbade ju i butiken hela dagen, åkte direkt till Kistagallerian för jag blev sugen på att gå på bio (eller var det shoppingnerverna som egentligen drog mig dit?)..
Blev lite shopping, snabbt som f**n sprang jag igenom butikerna innan min älskling anlände och vi gick o käka strax innan bio:n började.

Vi såg (såklart) uppföljaren till "Män som hatar kvinnor" och den var självklart också bra även om den första berörde lite mer eftersom man inte var lika beredd på att den skulle vara så rå. Riktigt bra skådespelare måste jag säga också.

"Flickan som lekte med elden"


Jag suktas av allt skräp andra drar i sig, men jag håller mig till frukt och grönt tills lördag hehe..


Ja det var väl typ allt från dessa hektiska dagar.. Men jag ska inte klaga känner mig väldigt glad faktiskt! Fast imorgon vill jag ha en kort dag!!

Kramar Isabel