Isabel

Hej södermalm!

Kategori: Heminredning/Trädgård

Japp nu har jag flyttat in i en etta på söder, så skönt! Väldigt tacksam att jag fått möjligheten att bo här i stan nu när jag ska jobba så mycket. Sparar ca 3 timmar per dygn på bara restid till o från jobbet. Så nu kan jag koncentrera mig bara på jobbet, speciellt denna månad som är fullproppad!

Gick ganska snabbt att komma i ordning. Världens minsta ;0) Carro var så gullig o hjälpte mig med att konka och bära upp all packning för alla trappor (bor högst upp i huset) =0)!






Första outfit test-bilden i hallen haha


Från 60 till 5 min... Oj va nära det var till jobbet helt plötsligt =0D!!


Uppdate: Bor kvar på landet också, detta är en "övernattningslägenhet"!

Kramar Isabel

Såå trött..

Kategori: Vardags lyx!

Blir alltid så trött när jag e på landet! Jag har inte ens festat den här midsommarhelgen, som alla ni andra verkar gjort ;0). Vill bara sova hela tiden.. och äta typ. Gjorde ett ryck och simtränade lite i Jet-Streamen i poolen idag och basta med ungarna, mysigt. Men nu är jag trött igen efter middag i solnedgången, och klockan e bara 22.00.

På måndag börjar marahton jobbandet, hoppas jag kommer in i nattlivet fort. Just nu känns det omöjligt att vara vaken på nätterna.


Kollade precis igenom de senaste två midsommrarna 2010 2009, de ser typ likadana ut varje år hehe..

Natti Natti!

Midsommarafton 2011

Kategori: Högtider

Lugn o skön afton, men på resten av ön var det fest minsann. Herregud va de spelade hög musik in på morgontimmarna. Diva smet o kom hem tidigt imorse, hon hade varit ute på bus hon!
















Kramar Isabel

gulliga grannar o midsommar hälsning!

Kategori: Högtider





Nu drar jag ut till Ljusterö för att fira midsommar på traditionellt vis med familjen såklart! Ska lära dem dricka Fireball, som jag fick i midsommarpresent =0) Tack snälla!


HA EN UNDERBAR MIDSOMMAR HELG ♥!!

En tisdagkväll på Djurö

Kategori: Festligheter

Årets första båttur i spöregnet, men klarnade upp lite senare och blev riktigt mysigt! Anledningen till att vi drog ut till Djurö var för att Carros vän Jamie Meyer med band spelade där.. Härlig live musik och skärgårds stämning alltså!









Kramar Isabel

Gott o blandat från veckan

Kategori: Vardags lyx!

Ganska mysigt att gå till soptunnan eller postlådan när man har hästar precis utanför tomten, ett jätte gossigt föl dessutom! Man vill bara pussa ihjäl den lilla mini mulen..




En varm dag som jag egentligen borde sovit bort eftersom jag jobbat men det gick bara inte, så jag och mammsen tog ett dopp i sjön istället..






Tänk vad bra man hade det när man bodde hemma och fick mat på bordet varje dag! Herre gud vilken lyx♥!


Körde i spöregn till Dalarna..


För att hämta min första egna motorcykel..


7-eleven´s Yoghurtglass. Jätte god o nyttigare än vanlig glass =0)


Kram!

Svar:

Kategori: Äventyr/Resa

Taskigt att hålla er på sträckbänken såå länge ;0).. Här är min nya pärla iaf. Perfekt nybörjarhoj för mig =0)!!



Klarade skrivningen idag iaf så nu är det bara uppkörning kvar! Ha en underbar lördag, själv har jag fullt med jobb idag och hela natten =0).. Men först LUNCH!

Kramar Isabel

gissa vad jag köpt...

Kategori: Shopping

Idag blev det en tripp till Borlänge t/r i regnet!

...

Kategori: Allmänt

James blunt

Kategori: ---> Isabel <---

Jag som aldrig bloggar om musik annars har helt plötsligt lagt upp en hel del på senaste. Kanske för att det strömmat så mycket känslor genom mig nu och sen en tid tillbaka. Jobbig tid kan man säga att det varit känslomässigt, men inget jag inte klarar av. Jag menar vad hade man gjort om man var helt känslolös, vilken mardröm!
Att gråta ut kan göra så fruktansvärt ont att det känns som hjärtat ska gå sönder i tusen bitar.. Men också vara det bästa som finns.

Av de tusen gånger jag spelat hans låtar kan jag nog räkna på en hand så många gånger jag lyckats att INTE gråta till dem. Har alla hans låtar i bilen o hinner lyssna en del med alla mina mil var o varannan dag. James är ett musikaliskt geni att man nästan blir kär!






Kramar Isabel

Det skulle ju bli en bra dag..

Kategori: Äventyr/Resa

Idag blir det bara text inlägg pga att jag inte ens orkat ta upp kameran ur väskan.

Upp tidigt för att åka till Sthlm för körkortsskrivning. Massa trafik jag inte är van vid, hittade ingen parkering o hamnade i ett dyrt parkeringsgarage (130 spänn för lite över en tim!). Tog taxi sista biten för att inte bli försenad även fast jag startat hemifrån i god tid.
Kuggade provet med EN fråga! Redan där tappade jag humöret. Blev fotograferad för körkortet utan att jag visste så det blev ett ofixat och helt osminkat foto! En tjejs mardröm, som kommer hänga med mig de närmsta 10 åren (om jag klarar mc kortet vill säga). Fotot tas inte om vid nästa omskrivning heller! Va fan!

Jaja vidare mot Ingarö för lite lunch hos mammsen, för att sen gå på en timmes massage i närheten. Väl behövligt efter alla MC lektioner som är som värsta gympassen. Det var ju mysigt och hon var riktigt bra massören. Lite flummig (vilket hon även nämde själv att hon va haha) men på ett bra sett. Började med att säga att hon ÄLSKAR sitt jobb. Hon upprepade flera gånger att det här är MIN stund och att jag ska bara njuta och ta in behandlingen inte bara kroppsligt utan även mentalt. Hon gav mig även lite healing tror jag. För er som inte vet så är det typ att "dra ut de onda" med sina händer och sen "kasta bort". Ja inte bästa förklaringen men jag är ingen Healer heller men tror på det då jag testat på andra. Jag är kanske också lite flummig!? ;0)

Massage blir man självklart väldigt avslappnad av, bara det att jag direkt efter stressade vidare till ännu en körlektion i Barkaby. Vilket tog 1, 5 tim att komma fram pga alla j-a köer även här!
Gjorde att jag missade en hel halvtimme på min svindyra lektion + lite svårt att lära sig massa med en spagetti kropp. Happ.. Vidare hem för nån timmes sömn för att sen vända tillbaka mot stan för att jobba hela natten.

Det var min dag det! Hoppas ni sover gott =0)!!!

Kramar Isabel 

Full fokus..

Kategori: Äventyr/Resa

..Därav den ständigt dåliga uppdateringen. Jobbar jag inte eller är ute o njuter av det fina vädret så handlar mina lediga dagar om MC kortet.

Min övningshoj på S:T Eriks trafikskola


Risk 1:an och Risk 2:an är avklarade, nu återstår skrivning och uppkörning. Givetvis en massa praktik där imellan!

Nee nu måste jag plugga vidare.. Körkortsteorin ska göras inom kort =0)!!

Smaka på Sthlm!

Kategori: Festligheter

Fullt pådrag i Kungsan i helgen. Där har jag o Jossan strosat runt två dagar i rad. Mycket trevlig tillställning!









♥ my new MK watch!




en tur i solen

Kategori: Äventyr/Resa













Nya MC grejer =0), byxorna som hör till jackan fick stanna hemma denna varma dag.




Kram!

årets sommar dänga!

Kategori: ---> Isabel <---

För att lätta upp stämningen från förra inlägget så lägger jag upp sommarens bästa låt! Den här kommer iallafall jag lyssna sönder i sommar.. Även om den redan spelas överallt!!!! Jag blir sååå GLAAAAAAAD AV DEN... Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....



Kram o Puss på er fina!

du får leva med det resten av ditt liv..

Kategori: Allmänt

Den här låten är tillägnad alla FALSKA människor där ute.. Med det vill jag säga: Lögner, Falskhet, Skit! LÅT MIG VA o HÅLL ER BORTA! TACK!