Isabel

Nya nails!

Kategori: Naglar

Inte varje dag man får nybakat bröd när man vaknar på morgonen. Precis.. jag har provat våran brödbakarmaskin (äntligen) och det luktade ljuvligt när älskling väckte mig imorse. Har legat på altanen halva dan och solat mig och ätit glass.. NICE va!!! Sen drog jag till stan för att fixa naglarna hos geniet Katarina och dom blev jätte fina o sommriga (se längre ner).


Fler som gillar att sola magen ♥..
                            




Rosaskimmrande små stavar blev det denna gång.. Fint?



Har ju lämnat in våran Canon eos 400D kamera då den gick sönder. När vi köpte den köpte vi med en försäkring för 1500:-, då tycker jag man ska få en ganska bra försäkring! MEN som alltid har vi samma otur och delarna till kameran kom aldrig, så dom ringde och sa att vi får ta ut en helt ny kamera av valfritt märke istället. Perfekt tänkte vi då kan vi lägga till lite pengar och köpa en bättre kamera som vi velat ha en längre tid. Vi la ut närmare 10 000:- på kameran för ett år sen, men fick välja en kamera för BARA 4000:-!!! Då får vi inte ens en lika bra kamera som vi hade innan!! VA FAAN.. så på måndag blir det att ring och bråka med yttiligare ett försäkringsbolag.. SUCK säger jag bara, orkar inte!!

Nä back to work.. ska jobba hela helgen och kommer inte ens åka hem. Blir att bo över hos syrran i stan då det blir för jobbigt att åka fram och tillbaka. Längtar hem redan till min älskling och mina skatter =0(.

                     Trevlig VALBORG till er alla lediga människor!
                     

                                            Kramar Isabel

Onsdag

Kategori: Familjen

Idag har jag och min Älskling umgåtts hela dagen (inte så vanligt nu för tiden) och fått ganska mycket gjort. Har bla fått massa ärenden uträttade. Från tidig morgon då Björn väckte mig (07:20!) till sen eftermiddag!!! Efter att Björn varit hos läkaren så tog vi en frukost på stan, mysigt, men lite för kallt för att sitta ute tyvärr..

Sen drog vi vidare till Uppsala stad istället för att uträtta det sista vi hade på listan. Blev att äta ute även till lunch, och en till fika! Usch varit riktigt onyttig men Hjälp vad hungrig man är hela tiden när man går upp så tidigt. Slockna direkt när vi kom hem dessutom, haha tunnisar!!

Nu jävlar ska det planteras..

..eller inte än, blommorna får stå i växthuset tills jag blir ledig en massa dagar i streck. Men snart så! Va tvungen att köpa hatten, ska ha den när jag ligger i rabatterna och grävet, med ett grässtrå i munnen HAHA!!

Kramar Isabel

Tisdag

Kategori: Heminredning/Trädgård

Vaknade av panik och nästan andnöd, slet fram golvmoppen och damsugaren på en gång! Klarar inte av när det är stökigt o skitigt hemma. Speciellt när jag vet att jag inte kommer hinna senare i veckan. Så nu känner jag mig lugnare när det luktar rent och alla prylar är borta!!!

Vädret är verkligen underbart och snart är det Valborg, vad ska ni hitta på? Så mysigt att vara ute och grilla, kanske gå till nån brasa med hundarna och bara njuta av att våren är här... ICKE för mig, jobbar nämligen hela helgen från torsdag =0( så jag hoppas det kommer regna haha!
Upptäckte dessa fina träd på tomten igår, har inte sett dom blomma förr! Helt underbara och dom har slagit ut på bara nån dag..

                                           
Det bara sprakar i trädgården av färger och nya blommor som kommer upp varje dag.. så mysigt!
Nä nu hoppas jag Älskling kommer hem snart med min Sushi, Jag är hungrig!!!

Kramar Isabel

Personalfest

Kategori: Festligheter


Träffade upp Honey för en fördrink på Hard Rock

Dagens outfit:
Klänning (NY): Jane Norman
Skor: Have2have.se
 
Mingel, mat o fest på Bar 54 på Söder, bara för oss..


God buffé med massa gott bjöds det på

                                          
och massa dans så fötterna glödde..
 

                                        oj oj..
                                        
           
I limon på väg till The Lab på Stureplan, där jag bara stannade en kort stund tills Älskling kom och hämtade mig som alltid =0). Jag var ganska seg i början men det blev en riktigt kul kväll ändå!!

TACK för en trevlig kväll! Kramar

Lördagens grillning!

Kategori: Festligheter

Hann inte blogga igår, trött och stressigt. Här är bilder från i lördags när vi grillade hemma och drack sprit med en av Björns jobb kompis med fru o barn som fyllde 13 år denna dag. Jag är sjukt imponerad på hur mycket mer Estländare klarar av att dricka än oss svenskar =0), fanns inget stopp liksom.
                          
                          

                                                
Även denna gång tog våra gäster med sig mat, haha börjar undra om dom inte tror att vi kan laga mat eller vad det är. Spelar ingen roll för mig det är super skönt att slippa stå i köket i flera timmar o förbereda. Bjöds på estnisk mat och grillat.
Tre spritflaskor, o en Jägermeister senare gick vi till sängs.. Jag tog det väldigt lugnt, var så trött efter att ha jobbat och skulle ju festa på söndagen ändå. Man orkar inte riktigt två dagar i rad längre =0)..

Kramar Isabel

Lördag

Kategori: Roliga jobb!

Idag mår jag lite dålit =0(.. trött o huvudvärk! Men men ikväll har vi gäster och grillen är tänd så jag ska hålla humöret uppe och vara glad iallafall har jag bestämt. Jag menar kan man vara mer än glad med detta underbara väder vi fått!?
Nä nu måste jag gå och vara lite social..

Bilden togs i Linköping av Morre för några år sen. Dock lite oskarp här tyvärr, för att jag fixat bilden själv som ni ser =0).

Ha en trevlig lördags kväll gott folk!!!

Kramar Isabel

Underbart Sommarväder!!!

Kategori: Vardags lyx!

          
Såå nice väder idag (igår) så man blir alldeles lycklig! Jag och Lalitta gick på stan en sväng innan jobbet kallade. Provade massa fina klänningar bla och tog en matbit på en UTEservering =0)!! Hittade en klänning från Jane Norman som är skit fräck och snygg. Får se om det blir den på helgens personalfest kanske. Köpte också lite nytt löshår och klipps att sy på.

    En av klänningarna vi provade från Elise Ryan men jag köpte inte denna. Tittut Lali haha..
                       
 



Vad ska man säga, löningshelg, vilken natt.. puhh mycket rörelse och har inte hunnit äta en matbit! Men ikväll är jag ledig ska bli så skönt. Känns som det var en vecka sen jag var hemma då jag sov hos syster igår på dagen. Så onödigt att åka hela vägen hem när man ändå ska jobba kvällen därpå. Utmattad men slutet är nära yeey!

Eftersom Jossan gav en "sneak peak" så kan ju inte jag va sämre ;0)..


Kramar Isabel

dagens

Kategori: Dagens outfit


T-shirt: Thuns/Vero Moda
Keps: NY
Skinn jacka: Vero Moda
Jeans: Zara
Skärp: Fornarina
Skor: Nike



F**n åkte tidigare till stan för att hinna sola men icke.. världens kö på stället, just när Jag ska sola! Så jag kom för tidigt till jobbet istället. Jaja får väl ta det efter jobbet istället när man är lagom pigg.
I helgen får vi besök av några vänner, kanske blir lite grillning för första gången i år, och på söndag blir det personalfest med alla sköna arbetskamrater, VI SES!

Kramar Isabel

långtur

Kategori: Familjen

                              
Puhhh... Vilken lång cykel tur vi varit på! Ljust när vi for iväg och kolsvart när vi kommer hem. Är alldeles skakig i kroppen av trötthet. Va verkligen iskallt när jag skulle gå ut så det fick till och med bli underställ idag, annat var det ju självklart när vi kom hem då man var alldeles svettig istället =0).
Har sovit så gott idag på dagen, va väldigt trött imorse efter att jag kom hem från både jobb och stallet då Flissan fick nya skor.
Nu blir det chili con carne och tv:n!!!

God Natt gott folk! Kram

I ♥

Kategori: Skönhet


Ge mig...Nu nu nu!

Följ min blogg!

Kategori: Allmänt

Bli medlem och följ min och andras bloggar med Bloglovin.com, klicka på länken!

                                    Follow *Isabel*

                            Kramar Isabel

Bilder från senaste fotojobbet!

Kategori: Roliga jobb!

                          Nu är bilderna äntligen klara från senaste plåtningen.. VAD TYCKS?
                          

                         


                        
                             
                                                                Photo: Freddie Hall



                             Backstage
                             



Kramar Isabel

Solisar!!

Kategori: Shopping

Vakna upp för ett tag sen och upptäckte att jag fått hem mina solglasögon jag beställt här om veckan.. ÄLSKAR SOLISAR!!

            

             

                           Kramar Isabel

Skulle du vara min vän om jag såg ut så här..?

Kategori: Roliga jobb!

            
Hade så sjukt tråkigt.. eller kul, i natt, typ helt dött så vi roade oss på vårt egna lilla sätt.
Kommer ni ihåg när man va liten och gjorde (eller tydligen fortfarande =0) ) roliga miner o man frågade alltid varann -Skulle du fortfarande va vän med mig om jag såg ut såhär?

HUR kul kan man ha egentligen?? Lalitta tror att vi ska ta ett foto..

(är det nån som vet hur man vänder på skiten?)

               
                                           KrAAAMar från oss!

VÅR = Sommardäck!!!!

Kategori: Familjen


Min pärla är såå fin, känns som en ny bil med sommardäcken.. I LOVE IT!!!!!

Helgens trädgårds röjning

Kategori: Heminredning/Trädgård

Då va det vår och trädgården måste fixas. Hela helgen har vi slitit oss svettiga i trädgården, sågat tunga grenar, krattat löv, oljat in ute möblerna och fixat dammen som läckte.

Kärleks trädet vid dammen. Ser ni.. trädet blöder.


Klätterapa va namnet


Vilken skillnad på bord o stolarna!  Stooora rabatter att underhålla  

Den smutsiga, trasiga o lövfyllda dammen innan


Ett litet videoklipp när Puma får ett energi ryck och Diva blir skräckslagen av dammpumpen haha!
 

Nästan klar, bara stenarna som ska läggas på plats för att gömma duken.

HÄRLIGT att höra vattenfallet porla...!!!

                                           Välförtjänt efter en hård helg..
                   
Tacos


Men arbetet är inte klart på långa vägar, imorgon och på fredag kommer Marie, vår städ o trädgårdshjälp, för att hjälpa till att röja i trädgården, sen ska vi planera och köpa virke till den nya altanen och poolen som ska fixas i sommar.. Sen e det party weeee!!!

Kramar Isabel

Shopping från fredags

Kategori: Shopping

Detta köpte jag från Thuns i fredags. Thuns är en butik utanför uppsala (nära oss) där dom har lite märkeskläder o skor för billigare priser, dom har mycket annat också som hemprylar.

Behövde en ny mjukis dress (158:-!!! kan det bli billigare?)
     
T-shirt
         
T-shirt                                                    Kofta
         

Kramar Isabel

Fredag

Kategori: Familjen

Igår tog jag mig i kragen för för att vika all tvätt! USCH, jag hatar o vika tvätt. Själva tvättandet är helt ok bara att slänga in o över i torktummlaren, men sen står man där med en massa rentvätt i högar istället. Som tur va kom Björn hem och hjälpte till, känns alltid lättare när man är två.


Skulle gått ut igår med Honey men blev för sent och oplanerat. Älskling gjorde dessutom allt för att få mig att stanna hemma. Åkte till och med för att shoppa på Thuns, hmm utpressning haha.. en bra sådan!! Det blev en del kläder i påsen hem (som jag visar sen).
Tog en annan väg hem, en liten dålig grusväg i skogen där det typ inte går att åka med vanlig bil,  vi hade Dodgen som kommer fram överallt. Blev som en liten sightseeng/safari utflykt.. Mysigt =0)..



Sen käkade vi vårrullar framför en bra film hemma istället och bara mös i soffan.




Efter en lång frukost ska vi ut och fixa på tomten, ta fram mer utemöbler och snygga till dom med ny färg och städning i garaget. Sen blir det en lång cykeltur med vovvarna!

Kramar Isabel

Reklamfilmen

Kategori: Roliga jobb!

Ja äntligen hittade jag den hehe..
 

Kramar Isabel

jobb i natt?

Kategori: Naglar

....Eller inte! Ne kom till jobbet och upptäckte att jag kollat fel och inte alls jobbar i natt så det var bara att åka hela vägen hem igen haha! Har fixat naglarna och ätit sushi med syrran och hennes kids så det var inte helt förgäves att åka in till staden iallafall. Tog en välförtjänt choklad donut på MC på vägen hem.. ljuvligt gott =0)!

Har ni sett mig på tv då, comviq??.. Det har inte jag gjort iallafall =0( och har inte hittat den på nätet heller men jag ser den väl snart. Hur ser jag ut ni som sett den? Ser jag konstig ut eller nått hehe?



Naglarna blev naturella denna gång och kortare än vanligt, skönt nu när det är trädgårdstider och allt ska planteras och fixas ute. Ja det lilla jag kan iallafall hehe..
Konstig känsla när man är inställd på att jobba sen helt plötsligt är man ledig!.. extra pigg och extra uppskattat SKÅL på er!!!


KRAMAR Isabel

arkiv x

Kategori: Allmänt

Har börjat gå på nätterna igen efter många år. Min absoluta favorit när det sändes!!! Älskar när det kryper i hela kroppen.......

långa nätter

Kategori: Allmänt

                          
Inte nog med att man jobbar långa nätter. Den här natten kommer bli lång känns det som fastän jag är hemma, inte ett dugg trött och klockan är 00.00. Har så mycket tankar och skit i huvudet och det kommer säkert inte försvinna än på ett tag.
Har precis tagit en lååång dusch och det var så skönt, hade tänkt bada idag men jag orkar aldrig fylla upp skiten. Tar typ en timme att fylla o vem orkar vänta så länge? Händer inte så ofta som jag skulle vilja iallafall. Men duschen dög bra, blev ett mini spa istället med barnolja, inpackning och ansiktsskrubb iallafall.
Imorgon ska jag fixa naglarna.. Sköönt, eftersom jag slagit av ..hmm.. typ hälften! Bra jobbat på två veckor =0/. Sen ska jag jobba hela natten, men det är lika bra kan antagligen inte sova imorgon heller så då kan man ju lika gärna vara på jobbet, eller hur!
Hoppas iallafall ni sover sött därhemma..

Kramar från nattugglan!

Fikapaus!!!

Kategori: Allmänt

¨
Mera bullar....till mig!

hemmafix!

Kategori: Heminredning/Trädgård

INNAN:



                  
                            Lunch pause                                    Sen blev det natt och nästan klart!
                                                                  
KLART:




                              
                              ....Och jag lattjade medan grabbarna jobba... Såklart =0)! Viper.. mm nästan!

Kraaaaamar

GRATTIS PROPPEN!

Kategori: Högtider

GRATTIS min stjärna SOFIE.. och förlåt att jag glömde bort dig på självaste dagen, dumma mig !!!
            
                                                     
                 
                                                                   Love u... Pussar!!!

Måndag

Kategori: Allmänt

                                 
Sitter just nu och vilar mig lite framför tv:n medans grabbarna jobbar på där ute, med att stoppa in en dörr mellan garageportarna så man slipper dra upp dem varje gång man ska gå in i garaget. Blir riktigt snyggt, dom e så duktiga så.
Jag, Björn och John såg filmen "Slumdog millionaire"  igår kväll. Annorlunda men riktigt bra film. Rekomenderas!
Tog lite nässpray och sen kunde jag sova bra, en evighet sen jag sov så gott känns det som!

Idag har jag varit duktig och slängt ut gräsfrön på tomten där det behövs, hundarna river ju upp allt när det är blött och fuktigt i marken så det ser ut som en leråker istället. Hoppas det växer upp nytt fint gräs.

Blev trött igen (som ni ser) men det får man vara det är ju fortfarande helg eller hur! Lotta på Bråkmakargatan var precis på tv, som va en av favoriterna när jag va liten och den va fortfarande bra =0)!!
Vad gör ni denna lediga Måndag?

Ikväll vill jag ha spa kväll med barnolja över hela kroppen, hårinpackning och ansiktsmask, kanske en av recepten jag la upp tidigare.

Kramar Isabel

spa tips!

Kategori: Skönhet

Hittade ansiktsmasker att ha till hemmaspat, måste sparas så jag kommer ihåg!


VIKTIGT!
Innan applicering av ansiksmask så ska huden vara nogrannt rengjord.


Lugnande:

  •  1 msk honung
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.


Återfuktande:

  • 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torraarmbågar.

Mot acne och finnar:


  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado, 
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt 
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!





Nu slutar jag snart.... JAAA! Har nog aldrig snytit mig och nyst så här många gånger under ett jobbpass någonsin! Alldeles yr nu, så se upp på vägarna.. För jag ska hem.. till sängen.. till älskling.. =0)!!

               

GLAD PÅSK!

Kategori: Högtider

Dagens utställning gick inte så bra alls, trötta som f**n. Med lite sömn åkte vi till Kista tidigt imorse. Domaren (som var väldigt bitter denna dag) tyckte våran fina Puma såg uttråkad och lite TJOCK ut!.. haha ja det kan inte alltid gå bra.

           
            Puma älskar verkligen småhundar!

När vi kom hem var gårdagens gäster kvar då dom stannade över natten. Dom hade även idag lagat mat till oss idag också, som stod färdigt när vi kom hem!
                 

GLAD PÅSK till er alla, hoppas ni får en trevlig helg! Själv ska jag fortsätta fira med mitt te och snorpapper på jobbet =0)!

        
                           Många Påsk kramar Isabel

Långfredag

Kategori: Vardags lyx!

Efter att ha sovit hela dagen kom Björns farbror med sin fru, son och en till bekant, till oss för att hälsa på.
Dom hade med sig SÅÅ mycket mat till oss, thi mat!!! Förutom all mat dom tog med sig till middag hade dom tagit med sig en hel låda vårrullar och massa annat som vi frös in. Så nu klarar vi oss ett tag =0), Så gulligt!
Synd att jag va (är) så förkyld och vi skulle ju upp tidigt på utställningen idag + jobba, annars hade vi festat till ännu mer då dom hade med sig halva barskåpet också =0).. Det var så trevligt och det är inte varje dag någon kommer hem till en med färdiglagad ÄKTA thi mat! Väldigt uppskattat när man är förkyld och trött och inte orkar laga mat själv, de kallar jag vardags LYX!

Pupe fixade allt, så duktig, syntes att hon jobbar på restaurang!


Nudlar med räkor, soppa, köttfärs, ris, nån typ av omellet pankakor, frukt.. u name it, mmmmmm!

Någon slag av efterrätt med sötare ris, banan och nötter inbakat i bananblad.

                  

Kramar Isabel

från koja till slott?

Kategori: Heminredning/Trädgård

För första gången, under mitt ("långa") liv som bloggare =0), vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Kanske har att göra med att jag fortfarande mår dåligt, fastän jag försökt vila under mina två lediga dagar *Suck*.. Sitter just nu på jobbet och knaprar Alvedon!

Sitter även och tittar igenom gamla bilder och hittade vårat gamla hus som vi renoverade. Lite ångest när man tänker tillbaka då vi la ner mycket tid o energi på det.
Renoverade i ca en månad på vår lediga tid innan och efter jobbet, när vi sedan flyttade in och bodde där ca ett år.


Första huset - RENOVERING!


Vi började med att riva ut allt vi inte ville ha kvar som garderober, en vägg (för att få ett större sovrum istället för två små). Blev bara mer och mer rivande då vi kom på nya ideér allt eftersom.

Sovrum innan:
        
Mellanväggen revs ner, gipsskivor sattes upp överallt, spottar, och en garderob (som sen fick snygga spegeldragdörrar) Sovrum efter:
          



Vardagsrum:



En massa målning och en typ av bardisk byggdes upp o blev så här:


Baren med sten på utsidan, SNYGGT!


Utbyggnaden i anslutning till vardagsrum: Innan och Efter 


Köket målade vi också om och rev ner panelen som fanns med en "underbar" tapet under. Satte också igen den ena dörren till sovrummet (Väldigt liten bild men fanns ingen bättre)
                                                               
                        Efter:
                       
Alla bilder togs precis när det var klart så gardiner och lite detaljer fattas. Hela huset målades också om i en ljus färg senare.


Lagom till att vi varit helt färdiga i bara några månader, hittade Isabel ett nytt hus på Blocket.se (av alla ställen). Så vi tog vårat pick och pack och flyttade ganska långt från både vänner och familj.
Man måste ju prioritera här i livet, eller hur!

VS

Och vi trivs kanon nu..! Men vem vet, jag kanske hittar nått ännu bättre under mitt surfande på nätterna =0).

Kramar Isabel

Sjuk..

Kategori: Allmänt

                                      Tycker synd om mig själv..
                                     

Fy f**n, vakna av att jag mådde piss. Ingen ork, snor i hela skallen och INGEN hemma som kan ta hand om mig =0(.
Istället måste jag åka och fixa grejer, orkar egentligen inte alls. Dodgen ska besiktigas så jag måste åka iväg med den nu.

En ynklig kram från mig!

Mera VÅR!

Kategori: Familjen

Man blir alltid lika glad över första Tussilagon man hittar i diket när man promenerar!
            


Det "största" vårtecknet upptäckte jag och Puma när vi solade oss på altanen..
Våran Snok som bor under altanen och har gjort det i många många år (har hon som bodde här innan berättat), har vaknat till liv och är här för att stanna tills nästa vinter vila.
Förra ägarna bad oss att inte ta död på den om vi var rädda. En Snok är bra att ha, så det hade vi INTE tänkt göra. För där Dom har deras revir finns inga Huggormar tydligen, och Huggisar vill man inte ha på tomten då dom verkligen är farliga för hundarna.

Puma var iallafall väldigt nyfiken på den konstiga varelsen som låg precis bakom min solstol där jag satt och drack mitt te. Va lite orolig att den skulle slingra sig in då jag hade öppen dörr. Men den låg så skönt och solade med oss och brydde sig inte alls om att rymma när hundarna klampde omkring runt den, helt orädd liten varelse (eller den är tydligen stor för att vara snok).
        
        
       Ser ni den i dörrspringan? Tänkte nog döpa den, några förslag?

                                   Kram sålänge!!!

New shit..

Kategori: Shopping

Blev såklart lite shopping när jag ändå var i Skärholmen. Så sjukt stort där!

         
Ärmlös skjorta och ett linne med en fin panter på, är ju svag för dessa större kattdjur! Båda från H&M.


Älskling fick en klocka här om dagen när vi va i Kistagallerian, stor och snygg =0).
Gissa priset =0)!!!
                                          
                                                    

                                      Kramar Isabel

Reklamfilm inspelning!

Kategori: Roliga jobb!

I fredags ringde dom för att medela att jag kommit med reklamfilmen jag var på casting för. Knäppt, trodde ju inte jag skulle komma med.

Skärholmen var jag och några andra statister och vi satt mest och fikade tills vi skulle ställa oss i position för att lådsas typ fika igen =0). Felix Herngren gick runt och frågade oss konstiga frågor och var allmänt "jobbig", med mening såklart. Kommer inte ens ihåg vad han snackade om med mig men jag skulle spela besvärad så som jag skulle reagerat i verkligheten typ.
Så vi får se om jag hamnar i tvrutan eller inte. Dom filmade jätte många, även folk som inte var med på det från början.

                    Massa fikande blev det..
                  

      
                            "Tvingade" Felix att vara med i bloggen =0)

Det var en rolig dag faktiskt, kul och bara sitta och titta på alla olika människor. Shoppade även lite innan jag åkte hem, (se nästa inlägg!)

Kramar Isabel

Inflyttningsfest

Kategori: Festligheter


Då var det dax för min vän Sofie, som har hängt med mig i livet sen vi var 2 år, att flytta ihop med sin kille Kristian och ska leva lyckliga resten av livet =0) (hoppas jag).
GRATTIS till er, se så fina blommor dom fick av oss!

Lite vimmel..

Viktor, Jessica, Liz med kille har också åkt långt för att festa in nya lyan! Jessica är glad i hatten nedan =0), don´t kill me om du ser detta gumman du e så fin hehe ;0)!

                                      

Blev inget festande för våran del. För det första var jag fortfarande bakfull och inte så sugen. Sen skulle jag upp tidigt på söndagen för att spela in reklamfilmen (jag inte har berättat att jag kom med i, men nu vet ni, jag kom med =0).
Så vi åkte hemåt hyfsat tidigt men kom hem vid 3 tiden iallafall, konstigt nog =0/.


Dagens Outfit:
Väldigt bekväm Byxdress: Bikbok
Skor: Asos.com
Ormimitation Skärp: H&M (om jag minns rätt)
Skinnjacka: Nån skinnaffär


Kramar Isabel

Lördags

Kategori: Dagens outfit

Nu har jag varit dålig på att uppdatera, ni har saknat mig, jag vet ;0)! Har haft fullt upp med både bakfylla och jobb (annat än det vanliga natt jobbet).
Men nu j-lar kommer allt på en gång!

Vi börjar med det underbara vädret som kom och jag och älskling tog fram ute möblerna och åt frukost ute på altanen för första gången i år, SÅÅÅ underbart!
                
                

Älskar mina långa naglar, va bara tvungen att ta en bild =0). Diva o Puma njuter också i solskenet!

            
Ikväll (i lördags) Ska vi på inflyttningsfest hon min kära vän Sofie och hennes Kristian och denna sköna "sparkdress" blev det. Det berättar jag mer om i nästa inlägg!

Kraaamar Isabel

Sexy.se forts.

Kategori: Dagens outfit

      
Kvällen började på Hard Rock för mat och fördrinkar                                          
För att sen festa loss på stället Rose där Sexy festen var..

Honey och jag poserar, lite av en hobby =0) hahahaha
''

Fotoutställningen! Dessa är några av tavlorna som säljs på Tradera och pengarna går till välgörenhet, Handinhand.se


                 
                        Efter Rose festade och dansade vi vidare på Village tills stängning!

Dagens outfit:
Kläning:
Fiffilers Paris, från tallin
Spets BH med stenar: H&M
Skor: Nelly.se
Väska: Golddigga/Kinoshop
Liten tröja: Zara


Kramar Isabel

Sexy.se fest på rose

Kategori: Festligheter


Vilken kväll, vilket röj.. puuuuh! Det var sjukt roligt, träffa massa vänner, gamla som nya! Så idag mår man som man förtjänar. Kom hem kl 06:00 imorse då världens bästa älskling (love u) hämtade oss när vi var färdig festade =0)..
Har nog aldrig varit så här bakfull någonsin, kan vara för att jag åt sjukt lite igår och fööör mycket alkohol på det. Ingen bra kombination!

Blir fler bilder från min kamera =0) sen, när jag orkar sitta längre än så här och har slutat skaka i typ hela kroppen.

Tack för igår tjejer!

naglar naglar naglar

Kategori: Naglar

      
Va ÄNTLIGEN hos Katarina idag, som jag längtat =0)!
Vi provade nått nytt som jag aldrig haft för, blev skit snyggt och coolt!!! Kolla in hennes spetsiga naglar också! Katarina har (efter inspiration av mig såklart ;0) ) precis tatuerat ögonbrynen fast i Polen, där även naglarna är fixade.


Blev svart och guld småpaljetter,                Katarina har akrylnaglar med vitt och paljetter som skiftar.
                          

Imorn blir det fest!! Yeeeeey..! Jag och Honey ska först ut och käka och snacka skit, sen drar vi till Rose. Hoppas jag sover bättre imorn så jag är någorlunda pigg. Har jobbat och jobbar igen nämligen och det är sjukt svårt att sova på dagen när det är fantastiskt fint väder ute.

Kramar Isabel

 

...

Kategori: Roliga jobb!

                           

gårdagens

Kategori: Dagens outfit


Kappa och leggings: Gina Tricot
Halsduk: Bianco
Linne: MQ
Kofta: Vero Moda
Skor: Asos.com

bild från helgen

Kategori: Äventyr/Resa

                         
                                               Grandelux


Puma med sina bröder och mamma på utställningen i helgen. Se så fina dom är (och vi =0) )!

Kramar

vårkänslor..

Kategori: Familjen




Vovvarna skyndar på processen genom att ta bort isen..
   

  

                 
                                           Snödropparna kikar fram på våran tomt!