Isabel

Cab till sommaren?

Kategori: Vardags lyx!

Har alltid älskat fina bilar, och vill (som varje sommar) ha en cab!
Bara ett "litet" problem.. Vet inte vart jag ska stoppa Puma och Diva någonstans =0S.
Men en BMW M6 skulle inte sitta fel, dom kan ju faktiskt sitta fint i baksätet med såna hundbilbälten =0)!!! Ja det funkar.. Jag TAR den!
Klicka för att se nästa bild

mmm.. blir så skakig i knäna..

Casting

Kategori: Roliga jobb!

Idag ringde en tjej och fråga om jag kunde komma på casting senare på dan.
Antagligen helt onödigt att åka hela vägen till stan för att vara där 5 min och hem igen. Men men hoppas jag kommer med iallafall. Va för en tele2 reklamfilm.
För övrigt har jag enbart städat hela dagen innan jag åkte. känns som det är de ända jag gör.. jobba... städa.. jobba.. städa =0/.
Vill gå på Sexy.se festen på torsdag men har inte hittat nån att gå med än =0(.. På lördag ska vi iallafall på inflyttningsfest hos några vänner. Jag är rastlös, ge mig lördag NU, eller torstag om nån vill gå med mig =0)!!

               
                Kramar I

Ett gott skratt..

Kategori: Familjen









HAHAhaha garvade så vi fick ont i magen jag och syskonbarnen! Jag kanske är efter i utvecklingen men visste inte om detta program på datan. Sjukt roligt, speciellt när man är övertrött också =0)..



Kram Isabel, Claudia och Cornelius

Utställning Sollentuna

Kategori: Äventyr/Resa

Förberedelser.. Husse badar Pumi, Nu e hon ren och luktar ros =0)!



UTSTÄLLNINGSDAGEN!

In action, Puma blir pillad på av domaren.
Puma fick bra kritik men petades ut i konkurensen.


Massa väntan och puttsning på Puma. Här är Puma och brorsan Tyson. Efter att ha väntat tre timmar tills det var våran tur konstaterade vi att vi kunde legat kvar i sängen och tagit sovmorgon, men det hjälpte inte att vara efterklok.

Denna gula hane gick det bra för, se hur ståtlig han är..


Det var en lång men mysig dag, kul att träffa alla.. och en MASSA Gran Danois vovvar, ca 70 st! KUL!

Kramar Isabel

Gårdagens shopping!

Kategori: Shopping


Linne/klänning leopard, snygg till leggings!

Fint linne med flätade axelband


Lite bas kläder, linne och Cardigan, allt från H&M

Tyvärr dåliga bilder, tog dom som hastigast innan jobbet.

Kramar Isabel

Försäkringsbolag.. Bläää

Kategori: Allmänt

Har gnällt förr över dessa försäkringsbolag. Sist va det när BMW:ns automatlåda rasade och fick inte en krona för det bara för att dom ringde till Tyskland och på nått sätt kollade upp milen som tydligen inte stämde. Alltså bilens mätare var tillbakaskruvad. Hur kan dom kolla det när inte vi kunnat de.. ja skit samma d e gammalt men det irriterart mig fortfarande eftersom man har en försäkring JUST för att man ska slippa oförutsägbara utgifter. En sådär 30 000:- och då kom vi undan billigt med automatlådan!! Så mycket pengar man lägger ut på försäkringar och när det väl händer nått känns det som dom alltid hittar nått skit så dom slipper betala.

 Fick några räkningar idag från våra försäkringsbolag.. Eller rättare sagt ALLA på en gång. Är inte det väldigt dumt eftersom man bara betalar dom två gånger om året. Lägger man försäkringarna så man betalar varje månad så kostar det ännu mer i långa loppet.
Billar, hemmet och hästen försäkringarna kommer samtidigt. Så 15 500:- i BARA försäkringar som ska betalas samma månad, är det normalt!?

Jag tycker iallafall det är jätte dumt att allt kommer samtidigt!

Fredag

Kategori: Vardags lyx!

Sitter och kollar på Let´s Dance och har precis provat våran "nya" råsaftcentrifug. Provade bara några äpplen och selleri. Smakade sådär, men kändes väldigt nyttigt iallafall. Har försökt googla på olika recept utan framgång.. Vet du nått bra recept?, Vilka frukter som funkar bra ihop, vad är gott? Såg Du är vad du äter och då hade hon i cayenne peppar men kommer inte ihåg vad mer Anna Skipper hade i drinken.


Idag har jag gjort massa ärenden men har varit jätte konstig i huvudet, helt förvirrad och bortkommen typ.. e det vädret? Höll ju på att blåsa bort idag och snöstormen som sthlm har haft är påväg hit.. Burrr. Igår kändes det som SOMMAR och idag VINTER!!!
Shoppade även i en nyöppnad H&M butik i Grännby/Uppsala men d får ni se imorn. Jag kommer va så tött imorn, upp jätte tidigt till utställningen med Puma sen jobba heeeela natten =0/. Nä nu måste jag sätta fart att bada skitgrisen.

Kram kram Isabel 

Torsdag

Kategori: Familjen

GOD MORGON ÄLSKLING... Så här blev jag väckt imorse..ne inte frukost på sängen inte men uppdukat och klart i växthuset som baby städade ur här om dagen. Jag visste att det brukar vara varmt i växthus men inte Såå varmt.
Kändes precis som sommar där inne, hade både fönster och dörren öppnen dessutom. Det var helt underbart!

           

Idag har vi fått mycket bra gjort. känns bra!! Vi har krattat grus, klippt lite buskar, tagit bort den sista ute julbelysningen och tvättat både bilar och fyrhjulingar. Haft det riktigt skönt i den strålande solen också.. 
        
och så här fina blev våra små leksaker... yeeeeey =0)


Kramar Isabel

Ge mig Färg!

Kategori: Skönhet

Rose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMRose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMRose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag vill ha skor i starka färger!!!!!... Vilken färg tycker du bäst om?
Jag fastnade för dom blåa, sen såg jag att de va den enda färgen som fanns kvar dessutom. Vilken tur jag har =0)! Får se om jag klickar hem ett par från Nelly.com (klicka en av bilderna om du vill komma direkt dit)

Känner mig sprallig och glad idag även fast jag sovit dåligt på dan då solen smygit sig in i rummen trots rullgardiner. Känner att våren är på G fastän det är svinkallt.
Nu ska jag kolla vidare på Roomservice och sen försöka somna hyffsat tidigt så jag vänder tillbaka dygnet och kan gå upp tidigt imorgon och njuta av dagen och börja fixa lite på tomten inför Våren/sommaren.

Kram på er!!!

Nagellös

Kategori: Naglar

´
Igår skulle jag fixat naglarna men bokade om tiden till nästa vecka så mina egna tunna stackars naglar får vila lite. Känner mig handikappad! När man är van vid att ha konstnaglar kan man knappt göra nått utan dem.. gör så ont =0(!!!

Puma i rampljuset!

Kategori: Äventyr/Resa

I helgen blir det upp tidigt för att ställa ut Puma i Sollentuna. Va länge sen vi va på utställning med henne så vi får se hur det går.
Hur det än går så är det kul att träffa massor med andra Grand Danois hundar och släktingar till lilla Pumi, och den e tjock =0).
Bara två veckor efter Sollentuna tävlingen blir det en till lite större tävling "STOCKHOLM INTERNATIONAL DOG SHOW 2009" i nya Kistamässan.. Så se upp Grandis ägare som ska vara med ;0) här kommer vi.....


Bilderna är från Skara sommaren 2008. På högra bilden ser vi några av Pumas kullsyskon. Bara grabbar, därför hon är minst =0).

                                  
Snyggingen Grandelux A Litle Bit Of Love (Pumas kennel namn) fotas av ett proffs.

Kramisar Isabel

Utebelysning

Kategori: Heminredning/Trädgård


Så här fint lyser det hos oss på kvällarna.. Gör så mycket med utebelysning, då känner man sig trygg i mörkret!

Diva tittar efter inkräktare... Vågar du.. =0)?

Kramar och god natt blir att somna tidigt ikväll är såå trött!

Jag vet vad du gjorde förra lördagen

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" som jag skulle på casting till, för nån månad sen.. Och jag ångrar inte att jag hoppade av i sista stund! Man måste ju göra bort sig, men det fattade man ju. Det är ju tv, ska ju vara kul/intressant!
Men hade varit spännande att bli hypnotiserad och känna hur det känns. Jaja det får jag nog prova en vacker dag iallafall.


Hemma ser det ut som skit igen, efter gårdagens grabbkväll här hemma.. och Baby mår inge bra idag och sover som ett barn, så det blir väl jag som får sopa upp efter "barnen", som vanligt!
Nä nu ska jag ta och klä på mig och gå ut med mina två andra skatter.. DIVIX o PUMIIII.... Wiiiii!!!



Kramar Isabel

ego kick

Kategori: Skönhet




Lösögonfransar: Åhlens
Ögonskugga: Isadora tripel eye shadow "10 metallics"
Highlighter: Make Up Store "Sun Breeze"
Rouge: FACE "Crush"
Läppstift: Viva la diva "Pink peach"
Läppglans: Mega wet gloss (Rosy nougat)


KrAAAm Isabel

Fredag

Kategori: Familjen


Min lediga fredag spenderade jag hemma med ett efterlängtat glas vin och kalkon som är såå gott, framför tv:n!
              
Nu sitter man på jobbet igen medan Älskling har grabbkväll hemma och grillar för första gången i år.


LÖRDAG

Idag hade vi besök av Björns arbetskompis med familj och vi tog en tur till krossbanan i närheten, så ungarna fick åka av sig på fyrhjulingarna och skita ner sig riktigt odentligt.
Va lite kyligt så vi tände en brasa sålänge...


Back to work.. Trevlig lördagkväll på er!!

Kramar Isabel

Tradera shopping

Kategori: Heminredning/Trädgård

Fick äntligen hem grejerna jag budat hem på tradera.se härom veckan. "Angel crossing" till matrummet, där den passar jätte bra då det finns många änglar i detta rum. Blev min för 1:-!!
Söta korgar i svart och en klocka som tyvärr inte fungerade, antagligen gått sönder under leveransen =0(. Men söt är den iallafall och passar i köket.
"Drömmar" skylten är också köpt på Tradera.se men för längesen. Den sätter jag på olika ställen, t ex ute på sommaren och inne där den passar på vinterhalvåret.
  
                        

Nu ska jag försöka fixa ihop ett bra mail till Äntligen hemma som faktiskt svarade på det första mailet jag skickade. Undrade om dom var intresserade av att fixa vårat växthus som inte används till nått. Det var dom tydligen och skrev att jag skulle skicka fler bilder på oss, omgivningen och berätta lite.
Så vi får se om kanske vårat hus kommer i tv rutan i framtiden, vore ju kul =0)!

                       

                                       Kram Isabel

Dagens

Kategori: Dagens outfit


Träffade upp HoneyHard Rock innan jobbet för lite tjejsnack och en matbit.



Dagens outfit:
Fuskpälsväst: MQ
Skinnjacka och kofta: Vero Moda
Jeans: ZARA
Bälte: Fornarina
T-shirt: Topshop
Skor: Nike



 Kramar Isabel

Vårkänslor

Kategori: Familjen








Kramar Isabel

Lite shopping

Kategori: Shopping


Söta Skor: Playboy/Kinoshop

                      
                  
                             Pyamisar även dom: Playboy


Nu är det tv:n som gäller resten av kvällen... Trevlig kväll på er!

Kramar Isabel

Shopping!

Kategori: Shopping

        
                                               Bar påfyllning från taxfreen


Kändes skönt för vi shoppade inte så mycket när vi var i Tallin. Bara det jag verkligen ville ha och inte en massa skit.
          
                                           Skor från en butik i Viru Keskus



Klänning också den från en butik i Viru Keskus / Fifilers Paris
Hittade ett par snygga jeans på ZARA i Tallin men det var lika dyrt där om inte dyrare så jag väntade med dem. 


Åkte förbi Nacka för att hämta Divix och hade en massa tid över tills vi skulle möta upp mamma i stan, (för att hämta upp hund nr två Puma), så vi var "tvungna" att shoppa i Forum Nacka sålänge.
Där hittade jag dessa jeans som jag tittat på i Tallin. Jeans och beige kort tröja båda från ZARA.


Kramar Isabel

Tallin dag 2

Kategori: Äventyr/Resa

                  
Idag var det riktigt segt att gå upp till frukostbuffén kl 09:00 för att sedan gå på stan hela dagen


Ett av de större shoppingställena var Viru Keskus och Forum
     

Dom hade massa skooooooor.. som jag är så svag för!

Deras Gamla stan var som en stor gamal borg, jätte mysigt att bara promenera
         


Shoppade ett par brillor på plats då det faktiskt var jätte fin väder.

Bakis och det var läge för pizza.. mums!
      
Sen vandrade vi vidare mot båten.


Vackert..


Väl tillbaka på båten tog vi en efterlängtad tupplur för att sen äta en bit oxfilé på båtens finaste restaurang Pianobaren

Hade tänkt ta oss ett bad och kanske nån behandling på deras spa men var tyvärr ute för sent och dom hade stängt för dagen (22:30). Så vi ängnade resten av kvällen i våran mysiga hytt framför tv:n och melodifestivalen. Inget festande idag inte, man börjar kanske bli för gammal haha.
               
                    

                                      Kramar Isabel

outfits från helgen

Kategori: Dagens outfit

                                   
Tröja: Vero Moda                                    Klänning och tröja: Gina Tricot
T-shirt vit: SVEA                                       Strumpbyxor: ?
Jeans: Gina Tricot                                  Skor: Have2have.se
Skor: Crispin                                         Väska: Golddigga/Kinoshop



Klänning: H&M
Kofta: BikBok
Leggings: Gina Tricot
Skor: Have2have.se
Väska: Golddigga


Linne/Klänning: Gina Tricot
Glansiga leggings: Nelly.se
Skor: NYA från Viru Keskus (köpcentrum i Tallin)

Tallin dag 1

Kategori: Äventyr/Resa

                         

Lite frulle (för mig eftersom jag sovit halva dan). Rummet var jättefint med dubbelsäng och fönster. Köpte oss lite dricka att till rummet i taxfreen efter fikat.


Ombytta och klara för middagsbuffén

           
                         Jag körde mest på skaldjur som är SÅÅ gott!


Underhållning med snygga dansöser =0)
               
Dax att utforska nattlivet här på Tallink.. bara ett ombyte till först! Det bästa med kryssningar: så nära hem att man kan byta om hur många gånger man vill under natten haha..

Det var inte värdens drag men vi hade roligt tillsammans iallafall efter massa drinkar..

      Blev  lite dans också...        


  
Hmmm... Nu är det nog dax att gå och lägga sig...

                                            
Älskling är glad i hatten här kan jag lova.. Jag begav mig till hytten för att sova medans Björn hittade gamla bekanta och festade vidare i deras hytt...!

                                 

Fortsättning följer...
                                           

Hemkommen!

Kategori: Äventyr/Resa

Då var vi hemma igen från Tallin!! Vi lyckades komma med båten och hem utan ett pass, vilken tur va!
Skönt att komma hem efter en hel helg måste jag säga även fast vi haft det kanon bra på båten och i staden.. Det har varit festande, god mat, shopping, och vila!
Har tagit en massa foton och kommer berätta närmare imorgon om våran lilla resa, för då jobbar jag och kommer har mer ork o tid att sitta framför burken =0)..
Nu blir det käk och sen viiiiiila, så trött!
             

Pussar o Kramar Isabel

Förberedelser

Kategori: Skönhet

Kommer vara så trött när jag måste vakna alldeles för tidigt idag så jag kommer inte orka fixa mig särskillt mycket. Så jag passa på att  fixa håret på jobbet.. bara hoppas det håller någorlunda medans jag får min skönhets sömn =0)
              
               Röda tånaglar hann jag också med..
              

Kramar Isabel

Pass miss!

Kategori: Familjen

Hej alla bloggläsare!

Igår hade jag äntligen min lediga dag i denna hektiska vecka. Gjorde inte så mycket mer än att mysa i soffan framför brasan men det var så skönt!

Ser verkligen fram emot kryssningen imorgon. Jag hoppas vi kommer med....
Idag ringde jag för att dubbelkolla vilken tid man ska vara vid båten. Då som först informerade dom om att man måste ha PASS med sig!!! HJÄLP, Björn har ju inte j-a pass.
Verkar inte som det är meningen att vi ska åka någonstans. Efter lite suckande, svärande och efter att ha kollat upp vad ett sådant sista minuten pass skulle kosta (som man bara kan använda en gång). 1000.- !!!
Ringde upp igen för att fråga hur man ska lösa detta. Vi har ju betalat o inga pengar får man tillbaka heller! Den här gången sa hon att dom oftast inte kollar men att dom kan göra stick prov. Så vi chansar på att det går, annars får jag väl åka själv =0/..
Wish us luck!
          

                   
Divix myser framför brasan med oss, då Puma redan åkt till "mormor" där hon kommer vara hela helgen när vi är borta. *saknar redan*

Kramar Isabel

Hem Special: Övervåning

Kategori: Heminredning/Trädgård


Soffa: EM
Soffbord: Noguchi
Golvlampa: Asko möbler (finns ej längre)
Fönsterlampor: Markslöjd Sweden
Komatta och gammal kista: Blocket.se fynd
Vita mönstrade kuddar: Playboy, Kino shop
Stentavlor: fakirtrendyhome.se

Övervåningen består av: ett mindre vardagsrum, arbetsrum (t v), vårat sovrum (m), gästrum (t h) och badrum.

                  



                                                         




                                            Kramar Isabel

En till favvo!

Kategori: Roliga jobb!


                                                                                                   Foto: Lalitta  Design: Isabel

Design: Isabel

Kategori: Roliga jobb!


                                                                                                       Foto: Lalitta  Design: Isabel

Nybakat bröd & färskpressad juice!

Kategori: Heminredning/Trädgård

            
Brödmaskin och juicepress: OBH Nordica
Köksprylar rostfritt (visp, glass skopa, smörkniv och mått): Anders Petter


Idag kom Björn hem med en ny bakmaskin, juicepress och lite andra köksprylar.
Det bästa med brödmaskinen är att den har en timer så när man vaknar på morgonen är brödet nybakat och klart!
Ska baka bröd, det första jag gör när jag får tid.. som blir först nästa vecka tyvärr. Jobbar hela veckan förutom en dag, sen i helgen bär det av till Tallin!

Kramar Isabel

Grattis alla kvinnor!

Kategori: Högtider

             
Idag är det våran dag, internationella kvinnodagen!
Tycker att våra män ska uppmärksamma denna dag mer här i sverige, vi är värda det =0)! Som i ryssland t ex, där är det en självklarhet att ge kvinnor åtminstone blommor.

Kramar Isabel

Kiss vägran!

Kategori: Familjen


                          
Puma är ganska rolig, jobbig eller bortskämd, kalla det vad du vill. När vi är i stan VÄGRAR hon att kissa eller ännu värre, nr två!
Hon är en fin dam och kan bara göra ifrån sig hemma eller åtminstone en bit utanför stan.
När jag var hos min syster över en natt och halva dagen efter blev detta ett stort problem! Vi var på en lång promenad längs kajen och i en park.. men icke sa nicke, inget kissande här inte!
Efter att ha hållt sig, från eftermiddagen dagen innan till dagen efter vid kl två, stannade jag en bit utanför stan och släppte henne i en liten skogsdunge. Då satte hon sig och kissade minsann.. och läääänge!  
Måste nog bo med henne i stan någon vecka eller mer för att få bort detta problem.

Puma - Ingen stadshund det inte!



Apropå våra hundar så fick vi ett anonymt brev i brevlådan i går morse med enbart en urklippt artikel. Antagligen av samma granne som gjorde anmälan om att vi "plågade" våra hundar.

Börjar undra VAD deras problem är, VAD stör dom så mycket? Här bor man på landet med inga grannar på långa vägar brevid oss och har inte stört någon på nått sätt (förutom anmälan vi gjorde såklart). Våra hundar springer absolut inte över till några grannar heller.
Vad tycker ni..? Vad ska man göra? Sätta upp bloggadressen på brevlådan och skriva nått meddelande där till dom haha.
Ända jag kan komma på. Dom vet ju uppenbarligen vilken brevlåda vi har.. Och jag vet inte deras eftersom jag inte kan vara helt säker på vem det är.
Äh eller så väntar vi och ser om det lugnar ner sig, jag menar vad finns det att hitta på mer?! 

To be continued...


=0) Kramar Isabel

Fredag

Kategori: Dagens outfit

Idag åkte jag för att tatuera ögonbrynen för tredje och sista gången. Det är lite olika hur många gånger man måste fylla i brynen men på mig behövdes iallafall tre gånger. Lägger upp före och efter bilder snart.

Gick på stan och kollade runt innan jobbet. Träffade upp Clary för en pratstund och en matbit på Grodan


Dagens outfit från gårdagens shopping:

Jacka: Gina Tricot (ny från igår)
Jeans: Gina
Tröja: MQ herr/Emilio  (ny från igår)
Linne: Gina (ny från igår)
Skarf: Gina
Stövlar: Vagabond



              Dagens shopping:
              
             
Klänning från H&M


                                       Kramar Isabel

Shopping!

Kategori: Shopping

                  Efter mässan gick jag och baby i Kistagallerian för lite shopping och fika.

                        
                                                          Hehe.. farligt gott!


Detta blev det:

Klänning: Gina                      Två linnen vit/grå: Gina           Tröja till älskling som jag också gillar: MQ herr/Emilio 

                                
               Kappa: också den från Gina Tricot


Kramar Isabel 

Inspiration

Kategori: Heminredning/Trädgård






En daybed vill vi ha, kanske denna modell?        levande eldstad ute.. fint!

Gillar..

                  

Har en speciell kärlek till lejon.. kanske för att jag är ett själv ;0)..

Maffigt att ha dessa mässing lejon hemma. 37 000:- och dom är mina! Måste nog spara lite först =0).

Vi hade en bronshäst på tomten innan vi köpte stället som ägaren tog med sig (såklart) men hon frågade oss om vi ville köpa den då den passade så bra till våran tomt på ett utvalt ställe. Vi skulle få den för halva priset av vad hon köpte den för. Generösa 100 000:- !!!!!
Vi köpte den förstås inte, finns MYCKET annat man kan få för hundra tusen än en ganska liten trädgårds häst!
              
                                 
En mässing häst kanske? =0)... Det var så kul hur hon verkligen tyckte att det var jätte billigt för den hästen hon hade importerat från nått land jag inte kommer ihåg. Men för henne va det väl inte mycket pengar som det är för oss.

Största anledningen varför vi gick på mässan var att få mer tips och träffa återförsäljare till pooler eftersom vi planerar att bygga en till sommaren. Vi har ju tyvärr ingen bra badplats nära så det skulle göra stället komplett!
Dom hade ingen utställning på nån pool, bara broschyrer men tittade på spabad som också är intressant. Det prioriteras efter poolen som är nr ett på listan just nu. Ett litet spabad hade varit schysst strax brevid poolen!

Finsk design                                                             Inbyggd tv och högtalare kanske?


Blev bara dessa fina fat och en kruka i samma serie som ljusstakarna vi redan har som köptes från förra mässan i Älvsjö
 


Det var allt från mässan!

Lycklig =0)

Kategori: Skönhet

Åååh.. Så skönt att vara hemma, känns som klockan är natt då den bara är 21:00 och jag är redan helt slut.
Har hunnit STOR städa hela huset (med hjälp av Marie förstås) för att sen åka för att färga håret. Sova hos syster Clary, inte för att det blev så mycket sova då Clary, jag och hennes tre barn delar en tre rums lägenhet och första barnet skulle upp kl 05:00 för att åka skidor med skolan.

Idag mötte jag upp min älskling för att gå på Villa/uteplats/trädgårds mässa i nya Kistamässan. Därefter åkte vi och shoppade lite i Kista gallerian. Nu är vi äntligen hemma i ett så rent hem att jag bara går runt och njuter! Hoppas det varar länge..

Proffset Rebecka hjälper mig med håret.. Jätte kul att träffas då det var väldigt länge sen nu, blir tyvärr inte lika ofta vi träffas efter att vi flyttat. TACK SÖTNOS =0)!!!
 

                        
                                                     Rebacka och Pumi myser..

         

Imorgon blir det massor med bloggande, orkar inte mer idag. Då blir det mer av dagens shopping och från dagens mässa!

Kram och god natt!

rikard wolff - 18 karate gold

Kategori: Roliga jobb!

Nu är den ute.....


Lite skillnad från den förra videon, denna tog bara nån vecka innan den var klar.

Gillar faktiskt den här låten riktigt mycket..
Vad tycker ni =0)???

Kramar Isabel

Present!

Kategori: Shopping


Idag kom Älskling hem med ett par nya snowboard boots då dom andra begangnade jag fick var för små. Måste ju ha ett par riktigt snygga nu när jag ska bli proffs i backen eller hur =0)!

Imorgon blir det riktig städ dag här hemma. Marie, en tjej som hjälper oss när vi behöver städ eller trädgårds hjälp, kommer imorgon och ska hjälpa oss att städa! Så skönt att få hjälp ibland med storstädning, då kommer man verkligen igång!
 Nu blir det att gå till sängs, ska hämta henne kl 08:00 imorgon.. puuh tidigt tidigt ;0).

Kramar Isabel

Pannkakor

Kategori: Allmänt

                 Gott gotti gott gott..                   
               

Idag har jag bara varit hemma, förutom ett kort läkarbesök imorse. Har bara legat på soffan med mag ont så jag unnade mig lite pannkakor när jag hade kraft nog att ställa mig upp.. Så nu är jag mätt och belåten!

Kram Kram

Sköna Söndag!

Kategori: Vardags lyx!

Har sagt det förr men säger det igen... Jag älskar söndagar! Det är på nått sätt okey att ta det lugnt och inte känna sig tvungen till att göra en massa.

Vi tog en lång promenad idag med frukosten med oss i ryggan för att ha lite picknick i snön. Går lika bra på vintern som på sommaren!!
När vi kom hem hade vi inte riktigt fått nog av att vara ute i det fina vädret så vi tog en sväng med "paddan", våran snöskoter och utforskade nya vägar i skogen hehe.

          

                                

Puss Puss

Lördags bio!

Kategori: Dagens outfit

Blev bio igår och vi såg filmen Män som hatar kvinnor. En svensk thriller som handlar om (vad den heter) män som HATAR kvinnor.
Vad går upp mot en bra svensk film!.. Kan inte kännas mer äkta. Den var verkligen GRYMT bra, och jag är kräsen när det gäller film! Väldigt starka scener i filmen som berör starkt.



Efter vårt lilla biobesök på väg hem, trodde jag, när jag upptäckte att vi åkte åt helt fel håll. När vi va typ mitt i stan började jag undra vart vi skulle. Snacka om att jag inte är uppmärksam haha!
- Vart är vi på väg?
- Du ville väl ha en drink?
Har han fått nya förmågor att läsa tankar, tänkte jag då jag inte sagt ett knyst om det. Eller hunnit gå in på min blogg på typ de fem min han hade på sig från att han kom hem tills att vi åkte? Ne så intresserad är han ju inte av den!?
Gillade iallafall läget och stannade till på ett mindre hak på Ö-malm för en Mojito strawberry =0). Tänkte träffa upp Jenna med vänner när vi ändå va i stan, på en release fest men dom var redan på väg därifrån så vi stannade till på ett Irlänskt ställe några steg bort för en irish coffee istället.


Dagens outfit:

T-shirt: Vero Moda
Kofta: Gina
Favvo Jeans: Diesel
Skor: Have2have.se
Fuskpäls jacka: Cubus


När man är ute på stan en lördags natt nykter får man se den från en helt annan vinkel.
Åkte t ex. förbi tre killar som vi till en början trodde lådsas bråka men när de två killarna började ladda sparkar i magen på den ensamma killen förstod vi att d va på riktigt! Det var ganska mycket folk på gatan...... OCH INGEN GÖR ETT J-A SKIT!

Det händer så ofta på stan och där det FINNS människor men för fega för att göra nått, oftast.
Blir så arg, då jag varit med om en sådan situation där jag varit "offret" och ingen gör nått. Jag blev inte skadad då men fick känna på situationen.
Vi stannade givetvis bilen och Björn sprang dit då dom precis slutade mata sparkar och slag. Polisen kom kort efter när vi redan var på väg därifrån, svärandes över de puckade brattsen!!!  
USCH...



                     
                                      Kramar Isabel