Isabel

black.

Kategori: Allmänt

Nya korta naglar. Matt nagellack ESSIE
 
Storhandlar med frugan..

Corvette. Praktiskt. Ja men visst!
 

RIP Felicia 2012-08-28

Kategori: Allmänt

IGÅR, måndag, var en tung dag. Man fattar det inte riktigt. Allt va som en stor chock. Att försöka hålla humöret upp så hon inte ska märka vad som ska ske. Hon såg så fin ut, rund om magen, solblekt, manen busigt ruffsig, välmående, trotts sina onda ben.
Allt gick ganska fort från att jag hämtat henne från hagen, givit henne massa morötter, och ledit henne en bit in i skogen. Va nära henne så hon inte skulle bli för orolig. Tills skottet gick. Hon föll till marken. Tungt.
 
TACK Carro för att du följde me mig, det betyder jätte mycket ♥
 

 
HON gjorde mig till den lyckligaste människan på denna gjord när hon kom ur lastbilen. Hon var min. Min alldeles egna häst. En ung tjejs största dröm.
Jag var 14 år och hon var 5. Vild och envis som få. Flög över hindren som om de va brinnande stockar. Vi tränade hårt flera gånge i veckan. Tävlade ibland. Från att inte ens komma över första hindret på nån luciahoppning till att en annan större tävling där vi vann två klasser på samma dag. Bråkat antal gånger envisa som vi båda va. Gallopperat över ängar som aldrig verkar ta slut. Hållt hårt i manen när vi simmat i havet. Kunde stå i timmar och bara borsta, klippa manen och småpilla. En sommar bodde jag o nån vän på höloftet och åkte knappt hem en enda gång förän skolan startade igen. Så många många äventyr att man skulle kunna skriva en bok. Så mycket minnen.
Härligast av allt är de gånger vi varit ute i naturen, i skogen, och man stannar upp, tänker på va underbart det är, att få uppleva det tillsammans. Denna stora, svarta, varma varelse. Känslan. Kärleken. Obeskrivligt.
 
Sista ca 2 åren har vi inte varit så nära varann, hon har gått och betat i stora hagar. Det hon gillade bäst. Att va fri och få äta hur mycket gräs man vill. Men denna sommar var den sista då benen inte skulle hålla mycket längre.
 
Finns ingen som Du, såklart, men Du va väldigt speciell. Du har format mig till den jag är idag. Du lärde mig att ta ansvar väldigt tidigt. Och mycket mer jag inte ens kan sätta ord på.
 
Hälsa Diva från mig min älskling, som gick bort ett år sen nu. Mina änglar. Vi ses på andra sidan ♥ Det finns ingen kärlek så Ren som den man får av sina djur..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 ♥ ♥ ♥
 

Pole Art - Göta Lejon

Kategori: Allmänt

Hann kika en liten stund på årets Pole Art tävling som ägde rum på Göta Lejon detta år. Möttes av Julija i entrén som också skulle showa lite :)..  
 
 
 
 
Börjar bli poppis bland killar oxå :D... Ögon-goooodis!
 
 
En liten film oxå :) 
 
 

En dagens.

Kategori: ---> Isabel <---

 
 
 
 
 
 
 
Jacka ZARA, Byxa GT, T-shirt IBIZA, Snekers ASOS, Väska PRADA, Scarf H&M
 
 

Dip Dye.

Kategori: ---> Isabel <---

 
 
 
 
 
 
Hej Helg!

Hej.

Kategori: ---> Isabel <---

 
♥ ♥ ♥
 
 

Instagram.

Kategori: ---> Isabel <---

Sjukt trötta i Söndagsmorse kämpade vi oss iväg till Skärholmen och Vårberg, som vi pratat om så länge, för att sälja iväg skit man inte använder längre. Blocket och tradera hade tagit flera månader att sälja på så vi tänkte vi kränger skiten på en och samma dag i den här hålan istället..
För att fatta det kort garvade vi ihjäl oss. Tanken på hur vi såg ut där, de enda svennarna på stället typ.. Dock finast grejer och tjänade nog in mer än de flesta på hela stället!
 
Skönast va nog bli av med skiten! Man mår sååå bra efter!! UT MED DET GAMLA OCH IN MED DET NYA :D!
 
 
 
Vårberg levererade inte bara skratt haha..
 
Hemma har vi myst med vovvarna, min fru har lagat goda middagar o mysfika typ varje dag ♥
 
 
 
Bebis är oxå med på ett litet hörn.. - Ja vi e med bebis här hemma ♥ mys
 
Hojen har fått komma ut för första gången i år - Pinsamt när sommaren e slut typ imorn.
 
 
 
Sensommar dopp ♥
 
Lite lunch på Golfklubben i (sista sommar?) solen
 
Puss och Kram!

New studs..

Kategori: Shopping

 

Från veckan

Kategori: Shopping

Myst runt, fikat med flera fina donnor, kollat bio och tagit en hel dag till shopping i Kista med frugan. Hunnit dra på mig en förkylning också, life is gooood!
 
 
 
 
 
 
 
 

...

Kategori: Allmänt

Nytt och gammalt.

Kategori: Shopping

 
 Nytt halsband från Nelly.com
 
 
 
 
Grävde fram min gamla bombar jacka från högstadiet haha love it!
 
Puss

Puss

Kategori: ---> Isabel <---

Nu ska jag åka hem till mitt hjärta och försöka få lite sömn, inte blivit så mycket av de den senaste veckan.

Träning.

Kategori: ---> Isabel <---

Får ofta frågan om Hur mycket jag tränar. Många tror jag sitter på gymmet och tränar flera gånger i veckan. Sanningen är den att jag inte tränar alls. Nästan inte iaf. Vardagsmotion är melodin för mig, mycket för att jag måste med min hund. Inget man blir vältränad av.
Grejen är den att jag får muskler väldigt lätt. Jag skulle faktiskt vilja ha mindre. Så om det är nån som kan tala om för mig hur jag gör det, så dela gärna med dig ;). Har ett stillasittande jobb så där blir heller inga muskler gjorda.
 
Jag är periodare och blir jätte sugen på att träna ibland, motionsträna. Skulle jag lägga mig på gymmet och lyfta tyngder skulle jag bli en kort liten biff. Inget jag vill. haha! Just nu är jag i en "tränings" period, vill äta nyttigt och motionera. Ska nog prova på nån ny sport tänkte jag, nån kampsport kanske. Typ det ända jag inte testat. Är ju gammal gymnast, badmintonspelare och ryttare. Även lite bollsporter som innerbandy, fotboll, golf (om det nu e en sport..). Poledance är väl den träningsform jag hållt på med mest de senaste åren, vilket är grym träning. Mer än många tror. De som tävlar i det är just f.d gymnaster eller balettdansöser som vill gå vidare o prova nått nytt. Har instruerat poledance lite grann också, vilket är väldigt kul.
 
Man blir inte yngre och ska man träna är det HÖG tid nu. För att kroppen ska va snygg och hålla länge! Så pepp pepp, nu kör vi!
 
Brukar inte lägga upp bilder där jag spänner mig armarna, tycker det är lite små jobbigt faktiskt. Man vill alltid ha det man aldrig kan få, är det inte så. Men här har ni..
 
 

Här finner jag ro.

Kategori: ---> Isabel <---

Ljusterö ♥
Promenad..
 
  Morgon Motion
 
 
Handduksställ
 
 
  Dagens fångst: En såg. Hur stor sannorlikhet? Haha!
Sådärja..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Food baby.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemma. Spanien. Landet.

Förvånas över människor.

Kategori: Allmänt

Har lärt mig mycket av livet den senaste tiden. Ett ärr på själen, men gjort mig starkare än någonsin.
 
Kan ändå inte förstå hur vissa människor är. Hur giriga de blir när det väl kommer till kritan. Hur falska och hemska de kan vara. Speciellt efter många år bredvid varandra. Man har delat glädje, kärlek och djupaste hemligheter. Att man sen ger den andre fingret, så lätt, som en käftsmäll fast mycket ondare. Kommer ALDRIG förstå. Aldrig. Allt som känts äkta käns som en stor lögn.
 
Jag ger inte upp, tror fortfarande på godhet och ärlighet. Äkta människor. Rena.
 
Karma. Det kommer bita tillbaka. Hårt.
 

Puss.

Hard working girl ;)

Kategori: Shopping

 
Canel. Ysl. DKNY. Hermés.
Birthday gift ♥
 
 
 
♥ ♥ ♥

AXWELL

Kategori: Allmänt

Vi hade turen att gå dit AXWELL spelade när vi va i Marbella. Tre-rätters, finvin, show o massa festglada själar hade Hannah (<--- som även har en grym träningsblogg) knopat ihop snyggt på stället Olivia Valere.
Dansade tills fötterna glödde MEN ville ändå inte åka hem när solen gått upp.. Tack för att vi fick komma :)!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS

Semester outfit´s

Kategori: Shopping

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insta - Marbella

Kategori: ---> Isabel <---

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb - Marbella Juli 2012

Kategori: ---> Isabel <---

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥ ♥ ♥
 

Back in business.

Kategori: ---> Isabel <---

Tillbaka till verkligheten och jobbet, hade gärna varit ledig iaf en dag till eftersom jag fått så lite sömn senaste dagarna + städning hela dagen med polski ;)..
För mycket att göra idag för att hinna lägga upp alla miljoner bilder jag har haha.. får bli imorn.. Tålamod. Puss ♥
 
 
 

Njuter..

Kategori: ---> Isabel <---

Grymt dålig update beror såklart på semester. Har hunnit med Marbella en vecka, hälsat på min sötnos Becki där jag även firat min födelsedag. Nu är jag ute i skärgården och landstället på Ljusterö, njuter av den sista semesterveckan. Massor av uppdatering ligger och väntar på mig.. Men först, lite lite mer vila..
 
PS. In och följ mig på INSTAGRAM där jag uppdaterar dagligen! Ladyisabel, skicka iväg en förfrågan så svarar jag snabbt som blixten ;).
 
Min FÖDELSEDAG ♥
 

 
Nikki Beach

 
 
Sisu Boutique Hotel bodde vi. 
Puss!