Isabel

Hej alla söta!

Kategori: ---> Isabel <---

                                            create avatar

Jag är en usel bloggare just nu, jobbar som ett svin den här veckan. Puuuh vilket drag denna fredag dessutom! Men har inte glömt bort er.. 

Kram sålänge!! 

Vardags lyx!

Kategori: Vardags lyx!

Visst blir man glad när ens patner har lagat mat och gjort det mysigt när man kommer hem trött o utsvullten =0)!





Kramar Isabel

...

Kategori: Festligheter

Sitter och ler alldeles för mig själv, alla har somnat här hemma. Ler åt mina kära vänner Marie och Rebecka som lagt upp denna bild på FB med text. Haha!

"En hyllning till vår älskade Isabel på hennes 25 år dag! (alla som läser hennes blogg förstår)"


PUSS!

Outfit

Kategori: Dagens outfit




Gnuggis hittar du här!


Klänning: GT
Kofta: Vero Moda
Baddräkt: Playboy
Wedges: Nelly.se

Poolpartyt!!!

Kategori: Festligheter







                     Sen kom resten av gästerna och poolpartyt drog igång!
                    

Josefin och Dave kom dagen till ära =0)






Vissa kom med vattenskotrar..
























Bath time!!!












Bastu o bad i havet blev det också!






TACK för att ni kom =0) och tack för FINA presenter!!! Vilken lyckad helg!!!

Kramar Isabel

Min 25 års dag!

Kategori: Högtider

Sådärja.. Nu är jag tillbaka från ledigheten och därmed bloggen ;0) lite mer. Fredags fyllde jag ju år och dagen började med paketöppning följt av sill lunch med familjen!

Champange av Älskling!












TACK för fina presenter!!!

25!!!!

Kategori: Festligheter

Ja ha då va man 25 hela år.. Närmare 30 än 20 helt plötsligt! Trodde jag skulle vara lyckligare över denna dag än jag faktiskt är. Har nämligen alltid velat vara äldre, det blir väl så som minstingen i syskonskaran. Då har jag alltid haft just 25 år i huvudet - 25 år Det hade varit en helt perfekt ålder att vara.

Men nu står jag här helt plötsligt, där jag velat vara såå länge, med lite ångest små krypandes.. Vad har jag egentligen hunnit med dessa år? Har jag gjort nått vettigt =0/ ?

Ja ja, nått har jag lärt mig iallafall och det är att ens VÄNNER ska man hålla hårt i, för de växer inte på träd! Ta vara på de man älskar! Det gjorde jag igår, då bar det av till den omtalade (höhö) Golfen på Värmdö. Där träffar man många vänner och bekanta, och det var riktigt trevligt i år =0) (brukar bara bli en gång / år!

Men först träffsdes vi tjejer upp hemma hos Rebecka:

Jaa Matilda är härligt solbränd! Ungefär som förra året den här tiden ;0)

Mina vovvar fick vara med idag och Sophie va hemma från Malta.






Golfen, Carro va också där =0D!




Idag har jag tagit mig ut till landet med en jäkla packning o hundar i värmen! Även storhandlat o förberett inför morgondagens födelsedagsfirande / Poolparty.
Poolen blev klar såklart och Jag har tagit ett första dopp =0)! Så nu är det bara gästerna som saknas för att göra min födelsedag fulländad!! Weeeeeeeee..... Men först Sova.. God Natt!


 Kram på er! PS. Nästa år blir det (förhoppningsvis) poolparty hemma, då är ALLA bjudna =0)!!!

Mitt nya sovrum..

Kategori: Heminredning/Trädgård



I det här Underbara, svala och framförallt MÖRKA rummet har jag spenderat mina sovtimmar den senaste veckan dagtid. Inte ett enda ljusinsläpp och källar kyla! Jag bara älskar mörker, helst så man inte vet om man har ögonen öppna eller stängda.
Att flytta ner i badrummet är den bästa idén jag kommit på på länge ;0)!!!

En och en halv natt kvar sen är jag ledig i 6 hela dagar JIIIHOOOOOO!!!!

Kramar Isabel

Love!

Kategori: Heminredning/Trädgård








Från: S&A Inredning / Fältöversten.

B kom hem med en present här i dagarna, faktiskt på vår månadsdag. Men det tror jag inte han la märket till själv.

Tack Hjärtat!

Jag har varit otrogen!

Kategori: Naglar



När du är på semester var jag tvungen att hitta en annan nageltjej. Men du (och jag) vet ju att Du är bäst ändå hehe så det gör inget. Jag vill ju inte se ut som en lodare när jag fyller 25 år!!

Fransk med lite skimmer i och pärlor på ringfingrarna!

Mys och sommarkäk!

Kategori: Vardags lyx!

Idag fick jag världens frukost/Middag i Rebecka och Dennis trädgård. Så mysigt. Härligt att träffa kära vänner så här mellan jobb passen! Tack för god mat snuttan ;0)!









Kramar Isabel

little black dress

Kategori: Dagens outfit


H&M

Helgen som gått

Kategori: Familjen

Jag brukar varje sommar ha semester iallafall några veckor och ha höga förväntningar och planer. Men det brukar faktiskt inte bli som jag vill, jag blir stressad över att ha semester och får panik över att jag måste hinna det här och det där jag planerat.. Sen måste man hinna göra ingenting och vila och så blir man stressad över att det Bara är två veckor kvar osv..
Måste säga att jag aldrig uppskattat mina få lediga dagar mer som den här sommaren, utan förväntningar och måsten. Jag bara är och tar dagen som den kommer. Ja hoppas jag kan fortsätta vara så i fortsättningen och för alltid även när jag har en längre ledighet.

I helgen var vi på landet igen. Mysigt som vanligt men den här gången hjälptes alla även åt och fixa poolen och annat runtom inför festen den 23:e. Kommer inte hinna ut nått mer innan.









                      



U-a


Kramar Isabel

Underbar kväll!

Kategori: ---> Isabel <---

Vill bara önska er en härlig kväll! Vilket underbart väder vi haft hela dagen.. Solat, hoppat studsmatta, grillat o badat en massa. Med bikinin fortfarande på mig kl 22:00 går vi ner en sista gång ikväll för ett svalkande dopp!





Kramar Isabel

Budget naglar!

Kategori: Naglar

Hade faktiskt tänkt att äntligen gå till Katarina och fixa naglarna efter att ha gått utan för länge. Så man är snygg resten av sommaren iallafall, MEN hon var på semester. Så jag körde på budget varianten, inte lika jämt och fint men det funkar och snyggast blir det med lite färg på!



Sötunge!

Kategori: Vardags lyx!





                         

Oj vilket drag det var på jobbet igår, hann inte ens blogga. Spenderade mina sovtimmar på ön igår hos familjen, så jag skulle hinna hälsa på gudbarnet Tindra. Mysigt att träffas igen, och vad hon har växt gullungen!

Ledig i helgen och då bär det av till landet för att förbereda inför min och B´s födelsedags party i slutet av juli. Mycket att ordna med poolen som inte är helt klar så vi  får verkligen hoppas vi hinner klart i tid. Poolparty utan pool hade ju varit katastrof!

Kramar Isabel 

Nu händer det grejer på torpet!

Kategori: Heminredning/Trädgård


Kommer ni ihåg mini grävmaskinerna man höll på med i sandlådan när man var liten, är typ precis samma sak att "köra" denna, skit kul!




Upps..


Tänk när jag simmar runt i våran egen pool.. drömmer mig bort haha!


kunde. inte. låta. bli.

Kategori: Shopping









Vilken j-a REA, 50-75% rabatt fick jag på samtliga grejer!

en av de där härliga sommardagarna!

Kategori: Djuren

Puma och Diva åker flak såklart, fläktar sååå skönt!






Puma ville inte gå ner efter att fått känna på hur det var att vara valp igen, så mysigt!














Njut medan ni kan!

outfits dagarna som gått..

Kategori: Dagens outfit






Slutkörd men nöjd!

Kategori: ---> Isabel <---

Räknar minuterna just nu.. Shit va trögt det går! Varit på jobbet 14 timmar i streck snart, trött tröött trööött! Sover skit när det är så här varmt på dagarna dessutom. Men ska absolut inte klaga, ganska skönt att kunna gå ut med tunna sköna kläder och sandaler i Sverige. Inte ofta det händer! Jobbat på bra den här veckan så en välförtjänt ledig helg väntar, ja eller nästan hela helgen. Nått kul ska jag klämma in =0)..
Vad ska ni göra?



Kramar Isabel