Isabel

SÅ varmt!...

Kategori: Äventyr/Resa

0-15f2aafeb6b93b7caa1050b9889a4849.png

Kolla varifrån!

SÅ varmt! Då har man badat för första gången i år!.. Och det va super varmt o skönt i vattnet :-). .

JUST NU..

Kategori: Vardags lyx!

0-2b66448bb9d968e4e206071668a651b1.png

Kolla varifrån!

JUST NU.. Glassar vi i solen ner cabat.. NICE! Vi ses på stan. KRAMAR

i love

Kategori: ---> Isabel <---

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag håller jag mig inne..
Det har stormat hela dan, vaknat flera gånger av att den starka blåsten nästan tog med sig huset.. Nu regnar det istället hmm och snart kikar solen fram bakom ett moln, skumt väder!
Jag tog en huvudverkstablett med koffein i när jag vaknade och blev pigg, så jag gick loss i köket och storstäda/skrubba kylskåpet, diskbänkar, spis ja ni vet. Så nu är det fräscht i köket iallafall. Sen slutade den verka för nu blev jag trött igen.
Jag blir lite konstig i huvudet när det är sånt ostadigt väder.
              
              
              
Borde göra saker men jag går och lägger mig framför tv:n istället. 

Kramar Isabel


Big stuff!

Kategori: Shopping



Björn kom hem med nya monster däck.. eller dom ser stora ut när man står breve dom men inte lika stora på bilen.


Han kom även hem med STORA grill tools, så nu är vi redo för sommaren =0)


Kramar Isabel

Härliga måndag

Kategori: Familjen



Denna dag njöt vi i trädgården med tidningar och massa mys i gräset och i hängmattan!




Bakis som man var satt det fint med lite grillat



Helt underbart...

Kramar Isabel

Söndagsparty med Izza & Honey

Kategori: Festligheter

Hmm.. jag hann blogga ganska mycket igår från mobilen (som ni kanske märkt) haha!
Vi hade lite tjej kväll jag och Honey igår, käka middag, snacka skit, spela black jack och festade lite.
Skulle på en modevisning på Café Opera men som vanligt kom vi för sent och missa men det var tydligen ingen förlust.

Efter att ha träffat lite vänner o så så bar det av till Patricia.. ja Gaykväll var namnet och det var skummparty dessutom! Alla var alldeles blöta från topp till tå. Jag och Honey var lite "fina" av oss och höll oss utanför skummet, orka åka hem med blöta kläder.
Sen bar det av hemmåt, jag var ganska trött. Hade bara hunnit sova 4 timmar på dan.

Lite mingelbilder..










Verkligen ingen bra hårdag idag, haha såg ut som en hund! Hatar dåliga hårdagar.. Så går det när man köper billiga locktänger som går sönder när man har bråttom och verkligen behöver den!

Kramar Isabel

OMG..

Kategori: Festligheter

0-4b5099fb90cb108978975b5269b25a84.png

Kolla varifrån!

OMG.. Var har vi hamnat? Skumm överallt, är vi på Ibiza?.. Ha ha:-)

I'm winning!...

Kategori: Festligheter

0-2be424dcd3e6e82bd07ed2bbf0b07734.png

Kolla varifrån!

I'm winning! :-)

Just nu..

Kategori: Allmänt

21e0d1566ce984b91b1c0e48b6bedbaa.png

Kolla varifrån!

Just nu.. Sitter vi på en uteservering med en redbull vodka o njuter av livet! Vi ses ute stockholm! Puss o kram

Dagens utställning

Kategori: Äventyr/Resa

Upp ganska tidigt men ändå ute i sista sekund.. Faan va jag har svårt för tidiga mornar, speciellt på helgerna. Blev inte bättre av tanken att jag skulle jobba heeela natten dessutom.

Gick bättre idag än förra tävlingen iallafall. Va bara där i mindre än 2 tim och det var väldigt skönt att komma hem då det regnade hela förmiddagen.
Såklart att det klarnade upp senare och blev kanon väder när jag skulle sova på dagen/eftermiddagen. Så irriterande men det blev några timmars sömn iallafall.

Puma kom på en fjärdeplats i konkurrensen om jag fatta rätt. Haha va väldigt virrig, halka runt i leran och glömde bort hur gammal hon är!! Så kan det gå ibland.. Kanske ska ta och pensionera oss från utställningar ett tag. Måste säga att det va mycket roligare och ställa när hon var yngre/valp och jag tror att Puma håller med mig. Hon vill helst springa fritt på en äng, hämta pinnar i skogen, ligga på rygg och rulla runt med syrran i gräset och mysa med sin matte o husse såklart..
      

Åh snart är det sommar, har så mycket känslor i kroppen, vill göra så mycket, vill ha så mycket.. Det bara sprätter i en!!!

Ne.. back to work..

Kramar Isabel

Fredagsmys

Kategori: Familjen



             
Försökte mig på en ugnspannkaka och det blev en riktig knubbis, fattade inte hur tjock den skulle vara så det blev lite fel. Men den gick och äta ändå =0).
Myste sen till det framför tv:n och somnade ganska tidigt.. sköönt!

Kramar Isabel

just me

Kategori: ---> Isabel <---


Ja jag har tråkigt...

Sommar sommar sommar

Kategori: Heminredning/Trädgård



                       
Börjar kännas i luften att sommaren är nära, varmt och skönt även när det är mulet! Tog en powerwalk innan frukost idag, jag älskling och hundarna såklart. Snart är det sommar och då måste man komma i form, ja lite iallafall.
Båda hundarna fick sig ett bad efter promenaden så nu luktar dom rosor =0). Puma ska ställas i helgen och då måste man vara fin!

Har planterat lite mer och pysslat lite på tomten tills det var dax att åka iväg till jobbet. Har nog varit ledig lite för mycket på senaste för jag glömde både smink och smycken hemma haha men men man kan inte alltid vara lika snygg.

                        

                                       Kramar Isabel

Shopping

Kategori: Shopping

Beställde från Nelly.se häromdagen och igår kom kläderna i brevlådan! En helt ny outfit blev det..




Älskar t-shirten!!!                                                    Foto: Björn Retuch: Me =0)


Kramar Isabel

New nails

Kategori: Naglar


Naturliga med lite diskret glitter över hela nageln

IKEA shopping och Arbetsrum

Kategori: Heminredning/Trädgård

Som sagt man hinner inte sitta framför datan lika mycket när man är ledig, eller man vill helt enkelt inte. Jag är ensam hemma och har städat, tvättat och fixat hela dan så det finns inte så mycket kvar att göra faktiskt.. SKÖNT!! Så jag tänkte ta igen bloggandet lite nu när jag sitter i vårat fiin fiina arbetsrum som jag trivs i efter att vi fixat i ordning det. Kolla själv..

        
Gillar ni IKEA så rekommenderar jag denna, stort, massa showrooms, insperation och man upplever inte att det är så mycket folk eftersom det är så stora ytor (iaf när vi va där).
Handlade ju framförallt till arbetsrummet men också lite annat tjaffs. Ja ni vet ljus, glas, skålar mm som man alltid plockar på sig för att det är så billigt!

                        En nöjd izza har hittat det hon letade efter...
                       

Köpte en obehandla bänkskiva som vi (Björn) sågade till och målade vit. Tog några veckor innan den kom upp men NU sitter den =0D
                      
Du tar hutchen och pallen                                        så fixar jag stolen




RESULTATET


Allt går i vitt med en liten lantlig känsla =0). Två arbetsplatser blev det och det är ju super när man t ex ska pyssla. Hutch, pall o stol är nytt från IKEA.




Det antika skrivbordet hade vi innan och behöver inte slitas på lika mycket längre då vi kommer sitta mest på den nya arbetsplatsen. Bordet är ett Blocket.se fynd och om målat vitt.
                             
Kartan målade jag när vi precis köpt huset. Det krävdes tålamod vill jag lova. Beställde hem en overhead bild med kartan på och lånade en overhead av en bekant då det inte finns att köpa längre tror jag.
När jag äntligen blivit klar med konturerna upptäckte jag..... Jag var så konsentrerad på att måla småkonturer och att få det rakt att jag inte tittade på helheten...!
Jag hade målat KARTAN åt FEL HÅLL! haha.. Det var bara att slipa bort den gamla färgen, måla vitt igen, och börja om från noll. Det man inte har i huvudet..
           

Det var arbetsrummet det. Sjukt kul att fixa i bara ett rum och sen se resultatet. Vi gjorde ju faktiskt inte så mycket, men det känns som ett helt nytt rum ändå, bara av att köpa till några få möbler och möblera om lite av det som fanns innan.

Närsta projekt blir gästrummet där jag tänkte göra en till sänggavel själv. Får se vilken stil det blir. Kommer inte bli som vårat sovrum som går i mörka färger, det kommer bli ljusa fina färger denna gång.

Kramar Isabel

Måndag

Kategori: Familjen

Oj vad länge jag sov idag! Varför blir man så trött när det är regn ute.
Jaja på eftermiddagen åkte vi iallafall och handlade massa olika grejer. Va bla på det ny öppnade Stora IKEA i Uppsala. Sjukt stort och jätte fint var det!! Köpte massa grejer till arbetsrummet som ni får se imorrn för det är inte riktigt klart än. Det blir sååå fint =0)))!! Så vi har skruvat och fixat i flera timmar tills nu då vi inte orkade mer.
Älskar IKEA, dom har så mycket där alltså ganska jobbigt, vill inte ens veta hur mycket det skulle bli om jag skulle få bestämma. Björn avskyr stället, förstår inte varför haha!!
 
Nu blir det en film och jag antar att vi kommer somna in i soffan ikväll.
                 
                 Älskling fixa schnitzel och äggröra till (en välsigt sen) middag..
                

Natti Natti...

Söndag

Kategori: Familjen

Då har barnen åkt hem till stan igen för att gå till skolan imorgon. Dom har haft det bra här hemma i helgen med Björn i det fina vädret.
Usch idag mår jag pissråtta dåligt. Björn väckte mig alldeles för tidigt! Hann iallafall umgås lite mer med Claudia och Elicia innan dom for eftersom jag inte ens var hemma igår.
Vi myste lite på tomten i hängmattan och dom klippte gräset fint också. Lagade sen nyttig lunch/middag tillsamans..



                                                                                                                                                                                                                                                               



 















 




Grannarna verkar ha fest eller nått. Musik på högsta volym haha kanske går över en sväng.. =0). Verkligen lyhört här eftersom det annars är så tyst.
Ja ha då var det måndag imorgon, får se vad denna vecka har att erbjuda! Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig framför tv:n o mysa med Puma o Diva, vi är nämligen ensamma ikväll.

Kramar Isabel

Grattis Puma 2 år idag!

Kategori: Högtider

♥ GRANDELUX A LITLE BIT OF LOVE 2007-05-17 ♥






1 VECKA                4 VECKOR
            
7 VECKOR

2 ÅR
(ja alltså på bilden är hon ju yngre typ 1,5 år)




BILDER FRÅN ETT ÅRS KALASET FÖRRA ÅRET

Smarrigare tårta som Annika gjorde till vovvarna får man leta efter!



VALPTRÄFF 2007-09-15




GRATTIS ALLA KULLSYSKON önskar Puma och hennes flock!!!



Några hälsningar som kom på mailen från bröderna Tyson (t v) och Casino (t h) TACK!


Massa blöta Grandispussar!!!!

MAT

Kategori: Allmänt

Åhh trodde jag skulle dö av hunger tills vi fick våran Oxfile í vitlök och peppar! Gott!!!
 
                               Intressant efterrätt! Friterad banan


Försökte mobilblogga tidigare idag när jag var ute på promenad med Honeys söta hårboll till vovve medan hon låg och drog sig i sängen, men kom inte fram =0(. Nu sitter man på jobbet och dricker en Red Bull, behövs för jag har inte sovit överdrivet många timmar idag. Men efter inatt är jag ledig till torsdag, ska bli skönt.



Kramar Isabel

sov dags live

Kategori: Allmänt


gerda´s

Kategori: Vardags lyx!

              Live från den FULLPACKADE bilen..
              l
              Tripp, trapp, trull, två jyckar och massa packning.. påväg hem!

Vi har haft en super mysig eftermiddag jag och min älskling på båten Gerda vid Kungsholmen, kunde inte bli bättre!
             








          
                            

Åhhh... Äntligen är vi hemma! Borta bra men hemma BÄST! Har ont i rumpan nu för vi åkt så långt, ne men nästan.
Vi fick med oss en unge hem iallafall när vi hälsade på syrran =0). Elicia (som ni såg på första bilden) och imorgon kommer antagligen nästa unge hit med tåget efter skolan. Jag ska jobba hela helgen så jag kommer väl inte vara jätte social på dagarna men det blir mysigt ändå!!

Kramar Isabel

Årets första dopp!

Kategori: Roliga jobb!

          
                         Vilken snygging..
                        
Två andra snyggingar doppar tårna.. tassarna..


Diva kunde inte hålla sig längre o hoppade i plurret..

Då va dagens jobb avklarat, Skönt! Mamma trodde Björn hade drunknat när han inte kommit upp efter ca 5 min. Näst intill hysterisk haha. Men som ni ser var det långt ifrån fara.




Puma är stolt och får åka Lexus..


Detta hjälpmedel måste man tydligen ha när man är pensionär.. Back kamera! Haha
            

Kramar Isabel

Värmdömys!

Kategori: Vardags lyx!

Härligt att vara i sina hemkvarter för en stund. Klart man saknar det ibland men det märks som först när man väl är här.
Har hunnit träffa lite vänner igår kväll och familjen förstås. Ikväll får vi se om vi kanske åker förbi våra kära vänner Rebecka och Dennis för att äta lite middag och umgås, måste ju passa på när vi ändå är på denna sida av stan!

                          Gårdagens middag. Planka på vårat gamla stammis hak.
                         
                          Mamma, pappa, Björn och farfar Lasse
                          
Mamma skjutsar dotter, Lite vingligt hemfärd måste jag säga haha..




Fika hos Rebecka


Melon fika med Rebecka, hennes vän, Puma och rottistiken Kira.. myspys!



Nu blir det mammas lunch...

Kramar Isabel

Trädgårds fix

Kategori: Heminredning/Trädgård

Gräsklippning

                                
Rosklippning och rensning av överväxta gångstenar


När vi hämtade hästbajs (gödsel till rabatterna), med fyrhjuling o släp från stallet, hittade vi en spännande krabat.
Någon som vet vad denna varelse ska bli, skalbagge, fjäril??? Notera nycklarna bleve den så förstår ni hur stor den är. Man blev inte så sugen på scampi längre haha.. jag som älskar scampi =0S


Lite energi efter dagens arbete och upptäckter.. Pannkakor såklart!!!


Plantering i blomlådorna när mörkret smyger sig fram, hmm dygnet borde vara längre, hinner ju knappt nått!
                      


Här är våran nya mikrovågsugn som vi beställde för bara några dagar sen från tretti.se ( =TIPS! Billigare än allt annat + fri hem leverans och dom är super snabba. Vi har köpt allt nytt där i från såsom: tvättmaskin, torktummlare, självgående dammsugare mm).
Våran gamla Gaggenau mikro orkade inte mer tyvärr. Älskade den mikron, den var så snygg och stilren. Dörren var som en spegel och den matchade allt i köket.
Men vi hade tyvärr inte råd att köpa en likadan igen då den kostar uppåt 30 000:- (!!!) när vi ringde till NK (där den bla säljs) för att fråga. Lite väl mycket pengar att lägga ut på en mikrovågsugn kan jag tycka.
Men den nya duger, också ganska snygg och man kan spegla sig nästan lika bra ;0)!


(UPPDATERING) Den gamla




Nu ska jag åka och hjälpa Björn, så han inte drunknar när han  ska göra ett dyk jobb här på Värmdö där vi även tillbringat natten eftersom jag var tvungen att gå till tandläkaren tidigt imorse. Så jag fortsätter att ta igen mitt bloggande senare.

Kramar Isabel 

lördagen i bilder..

Kategori: Festligheter

                         

                         

  



Provar nya kameran, och ne vi har inte läst instruktionsboken än..                      

                                   Grillat e GOTT..
                                  
Hemmagjord cheesecake av bästa Isabel =0)


                         Bebisen (King) fick sova i våran säng..
                          

Dagen efter - Söndags Frukost

Tack för en trevlig kväll! Hej så länge, ses nästa gång ni kommer!

Kramar Isabel

Izza är...

Kategori: Allmänt

0-1c63757086f90262f14e49d46f034173.png

Kolla varifrån!

Izza är på besök i sina hemkvarter :-)! (mobilbloggar för första gången) se upp Värmdö.. Kramar Isabel

Strömavbrott

Kategori: Allmänt

Jag vet det var ett tag sen nu, men har haft fullt upp i helgen.
Just nu sitter vi i med endast tända ljus i huset, för vi har strömavbrott som resten av området också har. Ganska mysigt förutom att jag ville se slutet på Sex and the city.

I hegen har vi haft några vänner på besök. Vi grillade, drack och hade super mysigt! Sofie och Kristian hade även med sig deras nya vovve, en Ridgeback valp.. Sååå söt så han fick till och med tillbringa natten i våran säng! Inte varit en hund i våran säng sen Puma va bebis,
Igår var vi bakis och låg mest på soffan och idag har vi fixat en massa på tomten! Kommer en massa bilder imorrn (förhoppningsvis). Konstigt nog hinner man inte blogga lika mycket när man är ledig.

                     

                                Kram och god natt på er!!

Fredag = Städ dag

Kategori: Allmänt

Jag gör ALLT för att slippa städa just nu. Fastnar framför tv:n, i telefonsamtal och framför datan..
Imorgon får vi gäster och ni vet hur jag är, allt ska vara rent och perfekt! Vet bara inte var jag ska börja. Har ju jobbat SÅÅ mycket den senaste veckan och det syns här hemma.. Så det blir en ganska tråkig fredag men det kommer kännas skönt efteråt. Så nu måste jag ge mig själv en spark i rumpan och sätta igång innan bestarna kommer hem och gör det svårare för mig att städa.


                            
                                                       Kramar cleaning lady

new shit!

Kategori: Shopping

Igår sov jag jätte länge hos Clary i stan.. underbart! Kunde inte åka hem efter jobbet eftersom däcket på Dodgen sprack och Björn va tvungen att ta min bil hem på natten.
Jag va lika seg på kvällen och somnade framför brasan ganska tidigt (för att ha sovit hela dan). Sov ända till 14:00 idag hehe snacka om trött. Nu räknas timmarna, är nämligen ledig ända till nästa torstag =0D!!

Tog en sväng förbi Kistagallerian innan jobbet för att utnyttja presentkortet jag fick av darling. Blev en del. Kanske inte nått jag skulle köpa om det var vanliga priser men klänningarna var så sjukt billiga (49:- /st) och klänningar kan man ju inte ha för många av på sommaren eller hur.

                          Ginatricot
                             
                                                                                      
                                              Ginatricot

                             
                            Beach 2009! Ginatricot
                                 
                             
                             Linne o deadem: Ginatricot Shorts: Bik Bok
                                  


                                             Kramar Isabel

Grattis Älskling!!

Kategori: Familjen


En solig dag den 5 Maj 2007 tog Björn med mig på en tur på våran dåvarande sporthoj. Vi åkte till havet och hade med oss lite picknick. Utan förvarning friade han, dock ej på knä då vi satt på en brygga och han skulle ramlat i vattnet då haha. Vi förlovade oss mitt i renoveringen av första huset. Blev bara en liten mobil bild från hojen denna dag (mitten bilden).

Vill du bjuda mig på en romantisk middag i helgen så vi kan fira bara du och jag =0)?!


Jag älskar dig min Darling!!.. Massa pussar,
 Din Isabel

Ny kamera!!!

Kategori: Shopping



Min älskling var duktig idag och åkte till en annan Expert butik för att försöka få ut så mycket som möjligt av försäkringen på den gamla kameran som gick sönder.. Denna gång gick det mycket bättre! Vi fick den kameran vi ville ha och behövde bara lägga till några tusen och då fick vi även en försäkring på köpet =0). Så nu har vi den "värsta" kameran med videoinspelnings funktion också. Äntligen kan jag ta lite finare bilder, älskar ju att fota (och bli fotad förstås ;0) ). Skulle vilja gå nån fotokurs faktiskt. Nån som vet om det finns någon liten kurs där ute som skulle passa? 

Va hos veterinären idag och Diva hade en inflammation i tån och ska gå på antibiotika i 20 dagar. Stackarn måste ha tratt, hon skäms så mycket när hon måste ha den. Annars är allt lugnt, jobbar idag och imorgon sen torsdag och efter det är jag ledig över en vecka !!! Ska bli så skönt, då ska jag fixa allt jag inte hunnit med i trädgården. Måla klart gästhuset och plantera alla blommor vi köpt i solskenet (hoppas jag).

Kramar Isabel

Tidig förlovnings present!

Kategori: Högtider


På tisdag, den 5 Maj är det våran Förlovningsdag!! Älskling hade bokat bord på en restaurang till tisdag men tyvärr så jobbar jag då =0(. Får ta det en annan dag helt enkelt. Fick däremot en förlovningspresent idag =0) istället eftersom jag jobbar både imorrn och tisdag.
Ja som ni ser så fick jag en guldring, en kärleksring!..som jag kallar det. Den ska jag ha som på bilden så jag ser riktigt upptagen ut Haha.. Tills självaste giftemåls ringen kommer förstås ;0). Då får kärleksringen flytta till den andra handen.
Fick även ett presentkort på Ginatricot av min darling. Hmm lite dubbelmoral kanske eftersom han ofta klagar på att jag shoppar ganska mycket och slösar pengar.. men jag blir lika glad när jag kan shoppa *leeer* så det är skit samma!

Angående det som hände med bilen igår så tittade Björn på den när jag kom hem och upptäckte att dom försökt sno fälgarna då massa bulltar var borta. Tur att inte nått hjul lossnade när jag åkte hem säger jag bara!!! Läskigt!!!


Imorgon blir det raka vägen till veterinären. Diva är jätte svullen på tassen stackar undrar om tån är bruten eller kanske en cancer knöl =0S ser jätte konstig ut! Men hon skriker inte alls när jag trycker på den så vi åker inte akut iallafall, hon ligger och snarkar som en människa för tillfället.

Nu ska jag fortsätta slappna av framför tv:n och njuta av min efterlängtade lediga dag med ett glas vin och min..bara min älskling!


Kramar Isabel

Dagens polisanmälning!

Kategori: Allmänt

Ååh vad trött jag är! Längtar tills jag får en riktig god natts sömn.
Idag har jag iallafall varit på besök hos polisen i stan, för att min reg plåt fram på bilen blev stulen imorse eller igår natt när jag jobbade. Vet inte exakt. Hmm vad ska dom ha den till egentligen? Sätta den på en stulen bil och ge mig parkeringsböter och en massa tullavgifter eller? Jaja har polisanmält det nu och ska få en provisorisk reg plåt imorrn.

Tog en middag (för oss frukost) på Hard Rock innan jobbet (otippat va)! Blev chicken wings som vanligt så nu är jag mätt och belåten. Sen har det inte hänt så mycket mer idag, har ju inte hunnit vara vaken så länge än. Får se vad denna natt har att erbjuda på jobbet.


Skickar iväg en tanke till min kära vän. Du vet vem du är *puss*, din 94%!


Kramar Isabel

ZzZ

Kategori: Allmänt


Släck solen.. Nu sover vi Honey!!

Natti Natti.. Dagi Dagi haha ja ni förstår trötthetsnivån!!!

Hoppsan!

Kategori: Äventyr/Resa

Måste bara berätta.. Hade inte tänkt berätta.. är så dumt men va faan kan inte hålla det inne längre (haha).

Länge sen jag körde bil i Gamla Stan och idag (igår blir det) var vi ju där med bilen. Jag och min syster skulle hitta ut ifrån smeten samtidigt som jag pratar i telefon OCH pratar med min syster samtidigt.. Jag märkte efter en kort stund att alla människor typ frös till och kolla lite nervöst på oss (som satt i bilen med solbrillor och öppen taklucka och tyckte vi var allmänt coola)... Då jag upptäcker att vi är på väg in mot KUNGLIGA SLOTTET, där man INTE får köra bil. DET märkte jag som först när den kungliga högvakten rörde på sig (som dom inte gör så ofta) och dessutom började GÅ MOT OSS!!!!...Hahaha.. Shit tänkte jag och la i backen fort som faan och hittade sen ut ganska fort.. väldigt fort! Åkte Asgarvandes därifrån.                                                      

Opps.. sorry vaktis =0/ !!
 
Blondiner... SUCK!                                  haha den bjuder jag på!


Tack och hej för mig nu åker jag hem och sover.. eller inte hem men till en säng iallafall!

Kramisar Blondie

idag är jag..

Kategori: Vardags lyx!

              
                                                        High on life!

Stockholm stad.. Jag.. och Clary.. i bilder

Gamla stan


                          
Vasastan och scampi


När våren kommer smyger sig alla fina bilar fram.. Me LIKE!


                                     
Avslutade den fina dagen med en fika, sen bar det av till jobbet. Jag och Honey visar upp våra fin fina naglar!

                                        Kramar Isabel
           

Kategori: Familjen