Isabel

shopping hem!

Kategori: Heminredning/Trädgård



Dusch som ändrar färg från Bauhaus. Blå: under 37 grader. Rosa: över 37 grader. Perfekt i jacuzzi rummet där det inte finns nån lampa i duschen. HÖG mys faktor!





      
                                 
Två söta korgar från COOP. Lite mer förvarings utrymme för vantar och mössor. Skåpet köpte vi från Överjärva Antik när vi var nyinflyttade.

När vi köpte det berättade "gubben" om ett hemligt fack som fanns i  det antika skåpet. Det roliga är att han inte verkat titta i det hemliga facket själv.. väldigt puckat! För när älskling öppnade för att titta, några veckor senare, låg det en gamal plånbok där... MED pengar i !!!
Inte vilka pengar som helst utan välbevarade gamla pengar från 60-talet, dom är nog aldrig använda ens..
           
          

Ser ut som lådsas pengar, speciells hundralapparna.
En liten anteckningsbok/kassa bok och 500:- rikare blev vi på skåp köpet =0)! Pengarna ska självklart sparas.. Undra hur mycket dom är värda när vi är 80 år!?

Kommentarer

  • Jessica säger:

    Duschen skulle alltid visa rosa här, jag duschar JÄTTEVARMT!!! :) Kul grej ju! Och häftigt med pengarna! Jag har en del mynt från 1700-talet, har en stor, ärvd myntsamling från 1700, 1800 och 1900-tal, men de är tyvärr inte värda så mycket, jag har kollat upp... :( Men som du skriver, när vi är gamla är de säkert värda en hel del! Arv till ungarna sen, mao... /Jessica.

    2009-02-19 | 09:36:01
  • Julija säger:

    vilken cool dusch.... sån vill jag också ha! fanns d fler färger att välja mellan?

    2009-02-19 | 14:48:33
    Bloggadress: http://julijal.blogg.se/
  • Julija säger:

    vilken cool dusch.... sån vill jag också ha! fanns d fler färger att välja mellan?

    2009-02-19 | 14:48:33
    Bloggadress: http://julijal.blogg.se/

Kommentera inlägget här: