Isabel

Diva - en riktig fighter!

Kategori: Familjen

Fick idag (äntligen) provsvaren på Divas knöl. Efter att ha tagit mig igenom svåra obegripliga ord och ett snack med veterinären i telefonen begrep jag tillslut att det var ett tumör som inte var allför elakartad men måste tas bort helt, annars kan det komma flera knölar som i sin tur kan vara mycket "elakare". Så imorgon ska jag ringa Ulltuna och boka tid för operation då dom inte gör sådana större / avancerade operationer hos våran lokala veterinär.
Så vi får se om hon får behålla "tån" eller ej, hela knölen måste bort!

                             Frisk tass..
                            

Sjuk tass..

Efter att man tagit ett prov på det (genom att ta en bit kött från knölen hos vererinären), sys det ihop igen. När sen hunden drar av sig kragen på natten och biter bort styngnen och slickar en massa på det, då blir det så här otäckt! Nu är det stenhård koll hemma på att knyta fast tratten hårt så hon inte får av sig den, smart som hon är.

                        Min lilla intrattade sjukling där hemma.. *puss*
                                 

Diva har varit en ganska olycksdrabbad hund (tyvärr). Hon har höftfel sen födseln och kan inte vara ute och springa lika mycket som en frisk hund (såklart).

Glupsk som hon är drog hon i sig en hel del råttgift för ca ett år sen. Det blev blodtransplantation och hela kalaset. Eftersom jag hade tagit bort den dyra försäkringen på henne (eftersom den ändå inte täckte hennes höftfel mm) så fick vi betala lite mindre än 20 000:-. Detta kändes självklart inte som ett problem eftersom våran skatt annars skulle dö!

En mycket speciell o tålig hund som har varit med om det mesta i livet. Vi älskar dig så mycket skrutt!!!

Kramar Isabel

Kommentarer

  • Sara säger:

    Men gud :(( lilla söta.

    2009-06-17 | 12:36:52
    Bloggadress: http://candis.se
  • Jessica. säger:

    Stackars lilla vovven! HOPPAS hon blir bra SNART!!!! Jag håller tummarna!

    2009-06-17 | 22:23:11

Kommentera inlägget här: