Isabel

Försäkringsbolag.. Bläää

Kategori: Allmänt

Har gnällt förr över dessa försäkringsbolag. Sist va det när BMW:ns automatlåda rasade och fick inte en krona för det bara för att dom ringde till Tyskland och på nått sätt kollade upp milen som tydligen inte stämde. Alltså bilens mätare var tillbakaskruvad. Hur kan dom kolla det när inte vi kunnat de.. ja skit samma d e gammalt men det irriterart mig fortfarande eftersom man har en försäkring JUST för att man ska slippa oförutsägbara utgifter. En sådär 30 000:- och då kom vi undan billigt med automatlådan!! Så mycket pengar man lägger ut på försäkringar och när det väl händer nått känns det som dom alltid hittar nått skit så dom slipper betala.

 Fick några räkningar idag från våra försäkringsbolag.. Eller rättare sagt ALLA på en gång. Är inte det väldigt dumt eftersom man bara betalar dom två gånger om året. Lägger man försäkringarna så man betalar varje månad så kostar det ännu mer i långa loppet.
Billar, hemmet och hästen försäkringarna kommer samtidigt. Så 15 500:- i BARA försäkringar som ska betalas samma månad, är det normalt!?

Jag tycker iallafall det är jätte dumt att allt kommer samtidigt!

Kommentarer

  • Lalitta säger:

    en gång i kvartal tycker jag funkar bäst för mig

    2009-03-27 | 21:11:48
    Bloggadress: http://lalitta.blogg.se/
  • Jessica säger:

    Osis att ni har förfallodag samtidigt på allt. Be att få ändra på någon! DET måste de ju kunna hjälpa er med... Det är surt med försäkringar, men vår barnförsäkring är UNDERBAR!!! (Skandia) Vi fick 3000 kr för ett knappt dygn på sjukhuset med A. Inget krångel alls. Har bytt bolag på hästen just för att Agria krånglade så mycket... Hehe... Plus att de var 2100 kr dyrare än Folksam för samma försäkring! Lönar sig att kolla runt! :)

    2009-03-28 | 07:24:19
  • Marika säger:

    Då ska jag köpa hem sådana fransar o testa..Så ju jäkligt bra ut på dig:)



    Ja när vi köpte våran Bmw så rasa styrdonet i vår bil och den hade precis gått över dom milen där man hade kvar garantin för maskin fel..Så jäkla typiskt men dom på verkstaden hitta en beg styrdon så vi punga ut me 7000 kr..Lite surt...

    2009-03-29 | 09:14:22
    Bloggadress: http://marika79.blogg.se/

Kommentera inlägget här: