Isabel

Blev en ny mobil

Kategori: Heminredning/Trädgård

Nu börjar det hända grejer här hemma.. Älskling har äntligen börjat bygga på min skohylla, kommer bli skit bra (hoppas jag)!!

Varit iväg och handlat grejer hem och fixat en massa idag. Bl a lämnat in vår ena mjölkskadade dator ( fråga inte =0/ ) på reparation, lika så mobilen min jag tappade i golvet så den sprack.
Trodde jag hade min super braiga försäkring kvar på den men så var inte fallet! Min älskade mobil åkte i soporna istället och jag var tvungen att köpa ny. Blev en Nokia igen eftersom jag kan den så bra. Har varken tålamod eller ork att lära mig en helt ny.


Enkel och stilren.. Det gillar jag och man kan typ spegla sig i den. Vi kommer nog hitta varann (haha) även fast jag saknar den gamla redan. 

Drog in på kära IKEA för att "äta lunch" (trodde Björn ja).. Hittade en del som ni förstår, massa ljus, galgar till den nya klädstången vi köpte på Bauhause och lite blommor, plastbommor för en gångs skull.. och en fin fin äkta också som darling valde!.. eller rättare sagt ett mini träd.


Plastblommor, ja varför inte.. Är så trött på örterna jag hade där som ska ha vatten hela tiden och ändå blir dom fula. Vi testar..


Här står skorna uppraddade och väntar på att det ska bli klart, känner du pressen!!!


Ne f**n nu måste jag försöka sova, vill inte sova bort hela dan imorn också!! Har såå mycket jag måste fixa med här hemma så jag MÅSTE upp!

Kramar Isabel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: