Isabel

I´m so happy!

Kategori: ---> Isabel <---


Guudans va kul det är att jobba när semestern är så fruktansvärt nära.. Sprätter i hela kroppen! Lite jobb har jag kvar att göra sen släpper jag allt hade jag tänkt, får se hur det går =0)..

JAG BEHÖVER HJÄLP!! Ska jag ta SVININFLUENSA sprutan innan jag åker eller inte, fan är så velig vill egentligen inte men har hört att man borde det speciellt när man ska utomlands där det är ännu större risk att bli sjuk?!

Kram på er!

Kommentarer

  • nettis säger:

    jag tror att hela svininfluensa grejen är helt överdriven...... de kom ju fram att de som gått ut med varningarna var med i styrelsen för de bolag som producerar vaccinet.... så man kan undra om de inte bara gick ut med det för att rädda sitt eget skinn under lågkonjunkturen....... alla vill vi ju tjäna pengar!



    jag hade troligen svininfluensan i början när det bröt ut och det var som vilken annan influensa som helst men med lite högre feber...... och Det finns jätte bra läkarvård i thailand i de större städerna......

    2010-03-18 | 06:50:43
  • Jane säger:

    Hej Issa, Det var inte i går!

    Härligt för Er att åka iväg, vart i Thai ska Ni och hur länge!? Jag och Jimmie var där i januari, samt Australien, NZ och HongKong. Vi tog inte influensavaccinet och har klarat oss galant ändå! Det borde räcka med Twinrix och ev. dukoral (tog inte dukoral förra gången vi reste 2008 och vi klarade oss toppen ändå). Ska ni till de nordligare delarna av Thai så se till att få nått mot malaria. Pillrena som man köper i Thailand är säkert bra, men Jimmie klarade inte av dem och kräktes tyvärr upp dem 15min efter han tagit dem!



    Hoppas Ni får toppenskönt!



    Kramar

    2010-03-18 | 11:51:56
    Bloggadress: http://hellevi.blogg.se/
  • Jossan H säger:

    Neeeeej ta den inte!!!

    2010-03-18 | 12:17:32
  • Jessica. säger:

    Hej! OM du skulle ta svininfluensavaccin så har du iaf inte fullgott skydd förrän efter ca 3 veckor. ;o) Är du inte i någon riskgrupp, och är inte någon av dina nära och kära i en riskgrupp behöver du inte ta den. De otäcka grenarna av viruset verkade ju dessutom nått Norge, så varför skydda sig extra då? Det man ska tänka på med ett vaccin är att inte vara egoist, för det är riskgrupperna man vill skydda, dvs gamla, sjuka och barn. De tål INTE en influensa som "vanliga" människor gör. Så har du fått lite ord från sjukvården också... ;o)

    2010-03-18 | 12:48:47
  • Isabel säger:

    TACK alla för era svar!!!

    Jag hoppar över det speciellt om det inte ens skyddar inom 3 veckor.

    Har hört så många som blivit sjuka, fått ont och en massa näsblod av vaccinet =0/!!



    Jane: Vi ska till Phuket / Karon beach i 2 veckor =0). En riktig Svensson semester haha.



    Kramar Isabel

    2010-03-18 | 23:53:29
    Bloggadress: http://ladyisabel.blogg.se/

Kommentera inlägget här: