Isabel

Vi har det bra...

Kategori: Äventyr/Resa

... Vi här borta i Thailand trallallallala!!! Så mycket att berätta efter bara tre dagar (?har ingen koll på tiden alls här) men känner mig lite stressad då jag bara köpte 2 timmars internet på hotellet hehe.

Ligger och myser på rummet i våran gigantiska säng så det kom en FLOD av regn.. Fan va ballt det var, hade precis käkat en sen lunch efter en lång dag med strand häng och snorkling, då bara kom regnet på en sekund och det var SÅ mycket. Jag hoppade i poolen med kläderna på (inte för att man har överdrivet mk kläder på sig men ändå) d va coolt.  

Dagarna flyter förbi och det känns som vi redan hunnit massor faktiskt. Men en del kvar som står på aktivitets listan, såsomPhi Phi öarna mm. Vädret och värmen går inte att jämföra med nått annat, SÅÅ varmt. 30-50 solskyddsfaktor och vi alla brände oss iallafall. Så vi köpte 70 till det mest utsatta ställen.
hotellet är kanon och vi kunde nog inte fått det så mycket bättre.

Utsikten från vår balkong

En ab våra pooler


Massage nästan varje dag.. Underbart!


Våran jääätte långa strand nära hotellet


Hela gänget!!! Rebecka o Dennis, Lise o Tommy (bakom kameran), Jag o Björn


I vår Tuk Tuk, dessa roliga öppna moppebilar åker man runt i varje dag om man ska någonstans hehe söta.


Shoppat har vi självklart också gjort.. Ja nått varje dag då det är stånd och marknader överallt. Har även hunnit åka till både Patong och Phuket för shopping. Vi bor typ där imellan, Karon Beach.

Hoppas ni mår bra där hemma, saknar våra vovvsingar massa pussar till mina bebisar!!

Karmar Isabel

Kommentarer

  • sofie säger:

    ÅÅÅ vad jag längtar tillbaks när jag ser bilderna. så mysigt ni ser ut o ha. har ni gjort några utflykter?? nu har vi lämnat tillbaks puma, blev lite tomt o king blev jätte ledsen :( men hon har fått många pussar av oss :) vilket datum kommer ni hem?? MASSA PUSSAR

    2010-03-28 | 20:20:55
  • Carro säger:

    Ser jättehärligt ut! Hoppas ni njuter för fullt av er semester! :)

    2010-03-29 | 14:10:02
    Bloggadress: http://trettiopluslitetill.blogspot.com
  • isabel säger:

    Ja vi har gjort en del utflykter till olika stränder, in till phuket och patong. vi ska till phi phi öarna oxå. kul att d gick så bra m vovvarna! vi kommer hem 7:e kl 15 typ. pussss



    jaa vi njuter!! =0)



    kramar

    2010-03-31 | 08:20:38

Kommentera inlägget här: