Isabel

Nu behöver jag er hjälp igen!

Kategori: Djuren

Nu har Felicia varit på kliniken och det såg inte så bra ut. Fel på frambenen och går inte direkt att göra nått åt det, kommer bara bli sämre med åren. Så nu letar jag ett stall / gård där hon kan få vara de sista åren, där hon får gå mycket ute i hagen och mysa med andra häst polare.. Lösdrift, ut på foder, sällskapshäst.. Jag är öppen för förslag!

Vet DU nått som skulle passa henne hör av dig till mig snarast!



Tack!

Kommentarer

  • Jessica. säger:

    Skrev på din FB just. Usch vad tråkiga nyheter! Jag ska dela din annons på FB, och se om nån av mina hästvänner är intresserad. Bygg ett litet stall på tomten, det finns flyttbara som man inte ens behöver bygglov för. Min syster har ett sånt, 2-boxars stall. Och be att få arrendera mark av Arne, där nedanför ert hus. Och en liten minishettis på det som inte äter mycket alls. Been there, done that, som du förstår... Fast vi hade ju redan ett stall, förstås. Men det är ett tips, om du vill dela hennes sista år med henne. Jag skulle aldrig släppa iväg Atte på foder sedan han blev skadad, man vet aldrig helt säkert vad en fodervärd gör, hur bra de än verkar. =( Stort lycka till, hur det än blir! Verkligen tråkigt! Men jag ska dela annonsen.

    2011-02-22 | 08:43:41
  • isabel säger:

    Åh tack för hjälpen!!!

    2011-02-22 | 17:44:48
    Bloggadress: http://ladyisabel.blogg.se/
  • Marika säger:

    Nej va tråkigt..Min kusin har hästgård lite utanför Halmstad men det kanske är lite väl långt borta:/. Man kan ju höra med henne isåfall..

    2011-02-22 | 18:03:31
    Bloggadress: http://marika79.blogg.se/
  • Shelly säger:

    Hej Isabel!

    Känner du till Active stable? www.gimmex.se

    Min häst blev utdömd för några år sedan och har byggt upp si otroligt bra under sina år med denna hästhållning.

    Lösdrift med foderstationer. Varje individ har transponder med ett inbyggt chip. Senaste hästhållningen. Nu är flocken på 14 individer och det kommer hela tiden fler hästar till oss.

    Lyxigare variant än vanlig lösdrift där du kan hålla koll på vad din häst äter samt väldigt fräscht och nybyggt.

    Norr om sthlm. Hör av dig om du vill ha mer info.



    Mvh Shelly

    2011-02-24 | 17:09:27

Kommentera inlägget här: